Esteu aquí

La 14a Mostra d'Entitats arriba amb novetats

Més de 50 activitats i la participació d'un centenar d'associacions

Mostra d'Entitats 2016

dijous, 15 desembre, 2016 - 23:15

Un any més, en el marc de la Fira Avícola, arriba la Mostra d'Entitats, que se celebrarà al recinte de Cal Gana els dies 16, 17 i 18 de desembre (Facebook / twitter).

Un centenar d'associacions es trobaran al Pavelló d'Entitats, dividides en tres grans blocs segons la seva activitat: esportives, culturals i socials. Es manté, així, la divisió que ja es va fer l'any passat i que va donar una empenta a la visibilitat de les entitats dins la Mostra. 

Més espai a la sala d'actes

Es manté també l'ampliació de la sala d'actes, que va permetre l'any passat una millor gestió de les activitats amb alta afluència d'espectadors i espectadores que s’hi duen a terme. Enguany, altres espais, com el mateix pavelló d'entitats i l'espai exterior de la Fira, seran també escenaris on gaudir de les més de cinquanta activitats de dansa, música, mostres esportives, tastets d'activitats i tallers durant els dies de la Fira Avícola. 

La mostra, enguany, esdevé un espai de trobada entre entitats, amb aquest objectiu, durant els plenaris s’han dinamitzat espais de coneixement entre associacions. 

Cases d'en Puig, Familyar i contracta de neteja

Com cada any, al pavelló de la Mostra també trobarem l'estand de Cases d'en Puig, compartit amb Acció Social, que aglutina tots els programes que tenen lloc en aquest equipament. També hi trobarem un espai dedicat a l'app Familyar i un altre al procés participatiu sobre la nova contracta de neteja i residus, des d'on es podrà participar directament.

Praticipa

Durant el dissabte a la tarda, de 16.30 a 20 h, i tot el dia de diumenge (d'11.00 a 14.30 h i de 16.30 a 20.00h) tothom podrà participar al joc del Praticipa, que aquest any té com a fil conductor el cinema. "Al Prat, tu ets el i la protagonista” és el títol sota el qual es reflexionarà sobre la participació.

Enguany, els infants i joves hauran de mostrar el seu valor i compromís amb la ciutat en divertides proves si volen aconseguir el paper protagonista en la pel·lícula del Prat. Tot això, en un recorregut que passarà pel Pavelló d'Entitats, la Fira Comercial i l'exterior del recinte de Cal Gana. 

El joc de la sargantana

Aquest any, el regal del Praticipa serà “El joc de la sargantana”, creat a partir d'una idea del CNL El Prat amb la col·laboració de les seccions municipals d’Educació i Ciutadania. Es tracta d'un joc similar al de l’oca però adaptat al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 gener, 2022 - 09:45

Al febrer, nova formació per participar al Premi literari Delta de narrativa per dones

Inscripcions obertes a partir del 24 de gener

divendres, 21 gener, 2022 - 09:00

El Prat, el municipi metropolità que més suport dona al teixit social, apostant per enfortir-lo

Així ho indica el darrer Baròmetre del Tercer Sector Social. L’estudi indica...