Esteu aquí

L’1 de desembre, campanya informativa sobre la sida als instituts del Prat

Amb motiu del Dia Internacional Contra la Sida

dimarts, 28 novembre, 2017 - 10:15

Al llarg de la setmana al voltant del 1 de desembre, amb motiu del Dia Mundial Contra la Sida, el SISA (Servei d'Informació sobre Sexualitat i Afectivitat) i el Servei d’Informació Juvenil es traslladen als instituts per informar l’alumnat sobre aquesta malaltia d'una manera lúdica.

Durant aquesta acció, la comunitat estudiantil treballarà al voltant d’una sopa de lletres i mots encreuats, sobre les mesures que s’han de prendre per fer front a aquesta greu malaltia i com evitar-la. També es repartirà la informació del SISA, com un preservatiu de la campanya juvenil de prevenció de la sida del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Amb aquesta activitat continuen les accions que porta a terme l’Ajuntament en l’àmbit  de la prevenció i la promoció de la salut relacionades amb la sexualitat a la nostra ciutat. 

Servei d’Informació sobre Sexualitat i Afectivitat i Salut

El Servei d’Informació sobre Sexualitat i Afectivitat i Salut (SISA) és una de les assessories joves on s’informa sobre l’àmbit de la sexualitat en un ambient de màxima privacitat i professionalitat.  

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 11:00

Al Prat recuperem els vincles! En marxa el projecte Nodum

La situació de pandèmia ha afectat de diverses maneres la vida de les persones. Als centres educatius els períodes de confinament i les mesures der...

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...