Esteu aquí

Jardí Robòtic, una col·laboració del Centre Cívic Jardins de la Pau amb l'Institut Les Salines

El projecte apropa joves i gent gran a la robòtica

dijous, 27 febrer, 2020 - 18:00

Des del passat mes de gener, des del Centre Cívic Jardins de la Pau s'ha posat en marxa el Jardí Robòtic, un treball conjunt amb els alumnes del programa de l’IFE de Cura d’animals i plantes de l’Institut Les Salines. Aquesta col·laboració s’ha treballat en l’àmbit del projecte comú del #JardíDigital on hi col·laboren diversos serveis municipals, com ara cultura, educació, joventut, persones i en aquestes ocasions, l’equip de l’IFE de l’INS Les Salines.

El projecte comú #JardíDigital pretén treballar la cultura digital com a eina de transformació social amb una mirada intergeneracional, és a dir, desenvolupar projectes i col·laboracions on joves i gent gran treballin plegades, així com d'altres col·lectius.

Projecte en dues fases

El projecte del Jardí Robòtic consta de dues fases, una primera d’estudi de l’espai per part dels alumnes, de tria, compra i col·locació de plantes, i una segona on una organització col·laboradora oferirà diferents sessions de formació a aquests joves i persones grans vinculades al projecte, on es tractarà com robotitzar el rec o el manteniment d’aquestes plantes.

En aquesta segona fase, descobrirem totes les possibilitats i intervindrem amb aquests artefactes a la instal·lació de plantes de la Sala Gran de Jardins de la Pau. En ambdues fases s'ha realitzat un apropament d'aquest procés als usuaris i usuàries de la Sala Gran per tal de que coneguin que s'està treballant i s'impliquin de manera activa.

A partir d’aquesta col·laboració, s’instal·laran uns cartells informatius sobre les plantes amb codis QR, i es treballarà amb les entitats de l’equipament, així com usuaris i usuàries de la sala Gran, per al seu apadrinament i cura.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 maig, 2021 - 14:15

25 persones assisteixen a la represa de les trobades "Parla amb l'alcalde"

La reunió s'ha celebrat al Centre Cívic Jardins de la Pau

divendres, 14 maig, 2021 - 14:00

La 17a edició de Petits Contes conclou aprofundint en els orígens geogràfics i culturals de les famílies

Els 29 contes de l’alumnat de les escoles Bernat Metge i Mare de Déu del...

divendres, 14 maig, 2021 - 10:00

L'Escola Sona amb The Hitters i Turn the page

Cinquè concert de combos de L'Escola d'Arts en Viu a La Capsa