Esteu aquí

Ja heu pensat quina penya fareu per Festa Major?

Les penyes es poden afegir a la cercavila nocturna, en la qual acturaran tres batucades

dimecres, 4 setembre, 2019 - 12:15

Com ja és tradició, la cercavila nocturna de la Festa Major del Prat va de penyes. Enguany podrem gaudir dels ritmes de tres batucades: l'amfitriona Krestatum, Sonaquetomba de Gavà i Descentrats de Sants.

Tothom pot compartir la nit de cercavila de Festa Major amb la seva penya. Se'n pot crear una amb el grup d'amics i amigues, escollir-ne un nom o lema, fer unes samarretes o algun tret distintiu que l'identifiqui... i a donar-ho tot!

Concurs fotogràfic

Com l'any passat, les fotos se les farà cada penya i s'hauran de penjar a l'Instagram de Joves.Prat amb el hashtag #penyesprat i indicant el nom de la penya. Per poder participar s'han de penjar entre les 00:45 h i les 2:00 h, durant el recorregut. No cal inscripció prèvia.

Els criteris que es valoraran són: originalitat, actitud, posada en escena i temàtica respectuosa (evitant missatges de caràcter feixista, xenòfob, racista, misògin, homòfob i sexista).

El vot popular es comptabilitzarà fins al dimarts 1 d'octubre a les 12 h. Tot i no ser un aspecte definitiu per escollir la penya guanyadora, aquest punt tindrà un pes en el recompte total.

La penya guanyadora serà publicada a la pàgina de Facebook i Instagram de Joves.Prat. El premi es lliurarà la setmana següent.

Fer la samarreta a les Tardes Joves

Com a novetat, enguany s'han organitzat una sèrie de tallers d'estampació durant el mes de setembre a les Tardes Joves dels diferents equipaments perquè les penyes es facin la samarreta mitjançant plantilles o amb el seu propi disseny. Només cal portar la samarreta que es vol estampar i la resta de material el posa l'equipament.

Els tallers tindran lloc a: CC Jardins de la Pau el dimarts 17 de setembre de 17:30 a 20 h; CC Palmira Domènech el dimecres 25 de setembre de 17:30 a 20 h; CC Sant Jordi - Ribera Baixa els dijous 19 i 26 de setembre de 17:30 a 20 h; i El Lloro els divendres 20 i 27 de setembre de 17:30 a 20 h.

Compartir

Noticies relacionades

Banner Pressupostos Participatius_2

divendres, 23 octubre, 2020 - 14:00

Els pressupostos participatius del Prat s’adapten al format telemàtic en el context de la Covid amb la nova plataforma Decidim

La ciutadania del Prat podrà decidir a què destinar fins a 2,5 milions d...

dijous, 22 octubre, 2020 - 14:45

Un episodi ambiental de contaminació per partícules en suspensió afecta el Prat

La Direcció general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic ha declarat un episodi ambiental de contaminaci...

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:15

Canvis en els dies i llocs per vacunar-se de la grip al Prat, per prioritzar els grups de risc

Gran èxit de la campanya: en tres dies s’han vacunat més de 4.000 pratencs i...