Esteu aquí

Ja disponible el fanzín del mes de juliol del Programa de Lleure de la gent gran

També es podrà consultar en línia

divendres, 9 juliol, 2021 - 09:30

Les persones usuàries del Programa de Lleure de la Gent Gran del Prat ja tenen a la seva disposició l’edició de juliol del fanzín “Lleure Gent Gran”. Una publicació de quatre pàgines que rebran per correu als seus domicilis i que té per objectiu que les persones usuàries del Casal del Remolar no perdin el contacte i el nexe de relació amb el programa de lleure.

En aquesta edició, es fa una repassada a les activitats dutes a terme a les Jornades de la Gent Gran. També es repassa la possible “operació tornada” al casal després de l’estiu i compta amb una entrevista amb la Rebeca Utrero, tècnica del Programa Municipal de la Gent Gran.

Com cada mes, a la contraportada es troben diferents consells culturals i de salut, així com passatemps per tal d’estimular la ment.

Aquest és un número especial perquè serà l’últim que es duu a terme. L’objectiu del fanzín del Programa de Lleure ha estat traslladar l’esperit del casal a les cases de les persones usuàries i la possible tornada al setembre dona per finalitzada la publicació d’aquest fanzín.

També al web municipal

El fanzín també té el seu espai al web municipal i es podrà descarregar i consultar al següent enllaç.

També es pot veure en format en línia, aquí.

A més, el fanzín es podrà trobar també al Punt de la Gent Gran de les Cases d’en Puig, així com a d’altres equipaments del municipi on s’hi realitzen activitats per a la gent gran.

Per a més informació us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig , enviant un correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 (ext. 5616).

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...