Esteu aquí

Inversió en la millora de la xarxa elèctrica del Prat

La inversió de 72.000 euros a càrrec de Fecsa Endesa beneficia un total de 6.638 clients i clientes de la nostra ciutat.

dimecres, 10 desembre, 2008 - 15:00

La companyia elèctrica Fecsa Endesa ha invertit recentment 72.000 euros en la millora de tres centres de distribució del Prat de Llobregat, substituint-ne els dispositius de maniobra per uns de més avançats tecnològicament.

Amb aquestes reformes, un total de 6.638 clients i clientes han vist com el subministrament elèctric millorava en solidesa i seguretat enfront d’elements externs, ja que ara disposen de cabines d’estructura compacta, una nova tecnologia més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució.

A més, gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric a les persones abonades. Igualment, són de fàcil operativitat, ja que permeten una maniobra molt ràpida dels equips d’intervenció de la companyia.

Aquest conjunt de millores al terme municipal del Prat formen part del pla de millores que Fecsa Endesa du a terme al conjunt de municipis del Baix Llobregat, on s’estan reformant diversos punts de la xarxa elèctrica urbana i no urbana.

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...