Esteu aquí

Inspeccions en habitatges prèvies a les obres dels aparcaments subterranis

Les farà una empresa contractada per Prat Espais, entre el 18 d'abril i el 30 de juny

Obres a l'avinguda de la Verge de Montserrat.

dimecres, 12 abril, 2017 - 09:15

Entre els dies 18 d'abril i 30 de juny es faran inspeccions als edificis i habitatges situats a l'àmbit de les obres dels dos aparcaments subterranis a l'av. de la Verge de Montserrat. L'objectiu de les inspeccions és conèixer l'estat dels immobles abans de l'inici de les obres dels pàrquings.

Les inspeccions són voluntàries i gratuïtes, i les realitzaran especialistes contractats per l'empresa municipal Prat Espais, que és l'encarregada de la construcció dels aparcaments.

En els propers dies, tots els domicilis inclosos dins l'àmbit de les inspeccions rebran una carta informativa de part de Prat Espais. 

En breu, personal tècnic de l’empresa Cotca, SA, degudament acreditat, es posarà en contacte amb el veïnat mitjançant cartells al vestíbul de la finca, per acordar l’hora de la visita, que tindrà una durada de quinze a trenta minuts aproximadament. 

El personal tècnic buscarà, dibuixarà i fotografiarà qualsevol incidència que trobi (fissures, esquerdes, taques d’humitat...). D'aquesta manera se sabrà quin és l’estat de l'habitatge abans d'iniciar-se l’obra, en previsió d’una hipotètica incidència.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb Prat Espais, av. de l' Onze de Setembre, 82-84, bxs. Tel. 93 370 50 54  info@pratespais.com

Seguretat de les obres

Les obres dels aparcaments estan dissenyades perquè no tinguin cap afectació sobre els edificis propers, i aquestes inspeccions es fan per garantir als veïns i veïnes que es repararà qualsevol desperfecte que es pugui derivar de les obres.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 juliol, 2022 - 13:45

Tallat un tram de la Carretera de la Marina arran de les obres de reparació d’una fuita de gas

Després de resoldre la fuita, cal tornar a pavimentar la calçada i la vorera...

divendres, 1 juliol, 2022 - 11:00

L'aigua de la platja del Prat continua sent d'una qualitat excel·lent per al bany aquest mes de juliol

Cada 15 dies, l'Agència Catalana de l'Aigua realitza aquestes analítiques per...
Pineda Parc Nou

dijous, 30 juny, 2022 - 14:30

El Prat habilita 14 refugis climàtics per protegir-se de la calor

S’adequaran com refugis climàtics, amb temperatura ambient i entorn...