Esteu aquí

Iniciat el segon trimestre dels English Workshops d’IntersECCions

Continuen els tallers temàtics en llengua anglesa als centres educatius de secundària de la ciutat

dilluns, 14 gener, 2019 - 19:00

Amb l’inici del segon trimestre s’han reprès els English Workshops del programa IntersECCions als quatre instituts de secundària del Prat. El projecte English Workshops neix aquest curs 2018-2019 i esdevé una proposta formativa en horari no lectiu mitjançant la qual l’alumnat adquireix coneixements de llengua anglesa a partir d’una experiència d’aprenentatge en una disciplina.  

Aquest és un dels projectes de l’àmbit d’anglès del programa IntersECCions, amb el qual s’aposta per la promoció de la llengua anglesa a la ciutat mitjançant  iniciatives universals que ofereixen a l’alumnat de secundària oportunitats reals per a fer un ús significatiu de la llengua.

Des del programa IntersECCions s’aposta per una visió comunitària dels aprenentatges i es treballa per connectar el temps lectiu i no lectiu, amb l’objectiu de generar noves oportunitats perquè l’alumnat tingui experiències que contribueixin al seu coneixement i creixement personal.

Del 8 de gener al 28 de març de 2019, de dilluns a dijous, en dues sessions setmanals, els English Workshops fomenten la pràctica de l’oralitat de la llengua anglesa de l’alumnat de secundària de la ciutat.  En aquest segon trimestre s’ofereixen tallers temàtics de Social Networks i Arts & Crafts al IES Baldiri Guilera, Robotics i Cinema Club al IES Salvador Dalí, Social Networks i Robotics al IES Ribera Baixa i Drama, Dance & Music al Estany de la Ricarda.

Les inscripcions pel segon trimestre estan obertes fins el 15 de febrer de 2019 mitjançant https://online.elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 09:30

IntersECCions celebra els seus cinc anys amb una publicació

S'ha presentat i fet publica en motiu de la lliçó inaugural del curs
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...