Aquest projecte neix amb la voluntat d’enfortir la tasca engegada el passat curs amb la incorporació d’Auxiliars de Conversa als centres educatius. L’objectiu és compartit, endegar un projecte a llarg termini per transformar la realitat lingüística del Prat.

El projecte té per missió potenciar l’ús de l’anglès en contextos educatius que responguin a la motivació de l’alumnat participant, amb els objectius de millorar les seves competències en llengua anglesa i impulsar la innovació metodològica.

Volem, doncs, incidir i enfortir aquest procés oferint a l’alumnat una exposició real i significativa a la llengua a través de tallers temàtics: àmbit artístic (dance, music, cinema, arts&crafts,...), àmbit tecnològic (social media, robotics, ...), i àmbit esportiu, que responguin a les seves motivacions i que ens ajudin a dotar l’alumnat d’una competència comunicativa sòlida.

Aquest projecte s’ha construït conjuntament amb els 4 instituts de secundària de la ciutat, i s’adreçarà a tot l’alumnat d’ESO del Prat. Oferim un màxim de 6 tallers per trimestre a cada institut, cada alumne podrà rotar de forma trimestral segons els seus interessos, i l’oferta acabarà determinada per les preferències de l’alumnat.

Els tallers es realitzaran a les seus dels quatre instituts (Institut Baldiri Guilera, Institut Estany de la Ricarda, Institut Ribera Baixa i Institut Salvador Dalí) vinculant l’espai lectiu amb l’espai extraescolar. El nombre màxim de participants a cada taller serà 18, i 10 el nombre mínim.

L'horari serà de tarda, de 16 a 17.30h o de 17.30 a 19h. L'inici dels tallers serà l'1 d'Abril.  

 

 

INSCRIU-T'HI!

Període d'inscripcions del 3r trimestre: fins al 21 d'abril de 2019.

Podeu inscriure-us al portal online: https://online.elprat.cat/actividadesweb/web/index.html

Preu: 60 €/trimestre

Notícies

Veure totes

dimecres, 12 desembre, 2018 - 07:30

Nova edició dels English Workshops

Tallers trimestrals, temàtics i innovadors, per a l'alumnat d'ESO, per gaudir...

dilluns, 14 gener, 2019 - 19:00

Iniciat el segon trimestre dels English Workshops d’IntersECCions

Continuen els tallers temàtics en llengua anglesa als centres educatius de...

Altres accions relacionades

Escola d'Estiu d'Interseccions 2019

L'Escola d'Estiu d'Interseccions és l’espai comú de relació i trobada entre les persones de les comunitats educatives i culturals que han estat implicades en els diferents projectes i espais de treball durant aquest curs 2018/19. Aquesta tercera edició ha tingut lloc el dilluns 1 de juliol, de 9 a 14.15 hores, a l'escola Jaume Balmes. 

Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès a l'Escola Sant Jaume

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per transformar...

Projecte en xarxa Spring Festival

El projecte Spring Festival sorgeix del laboratori English Lab desenvolupat durant el curs 2017-2108  amb diferents...

BUSCADOR D'ACCIONS