Aquest projecte neix amb la voluntat d’enfortir la tasca endegada el passat curs amb la incorporació d’Auxiliars de Conversa als centres educatius. L’objectiu és compartit, endegar un projecte a llarg termini per transformar la realitat lingüística del Prat.

El projecte té per missió potenciar l’ús de l’anglès en contextos educatius que responguin a la motivació de l’alumnat participant, amb els objectius de millorar les seves competències en llengua anglesa i impulsar la innovació metodològica.

Volem, doncs, incidir i enfortir aquest procés oferint a l’alumnat una exposició real i significativa a la llengua a través de tallers temàtics: àmbit artístic (dance, music, cinema, arts&crafts,...), àmbit tecnològic (social media, robotics, ...), i àmbit esportiu, que responguin a les seves motivacions i que ens ajudin a dotar l’alumnat d’una competència comunicativa sòlida.

Aquest projecte s’ha construït conjuntament amb els 4 instituts de secundària de la ciutat, i s’adreçarà a tot l’alumnat d’ESO del Prat. Oferim un màxim de 6 tallers per trimestre a cada institut, cada alumne podrà rotar de forma trimestral segons els seus interessos, i l’oferta acabarà determinada per les preferències de l’alumnat.

Els tallers es realitzaran a les seus dels quatre instituts (Institut Baldiri Guilera, Institut Estany de la Ricarda, Institut Ribera Baixa i Institut Salvador Dalí) vinculant l’espai lectiu amb l’espai extraescolar. El nombre màxim de participants a cada taller serà 18, i 10 el nombre mínim.

L'horari serà de tarda, de 16 a 17.30h o de 17.30 a 19h. L'inici dels tallers serà el 2 d'Octubre. 

 

 

INSCRIU-T'HI!

Inscripcions PRORROGADES FINS EL DIA 11 D'OCTUBRE. Podeu inscriure-us al portal online: https://online.elprat.cat/actividadesweb/web/index.html. També us podreu adreçar al departament d’Educació (c. Centre, 28 pl. 1a) i al vostre institut.

Preu: 60 €/trimestre

Altres accions relacionades

Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès a l'Escola d'Adults Terra Baixa

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per transformar...

English Lab

L'English Lab es defineix com un espai de co-creació per al disseny col·lectiu d’un projecte en xarxa entre els...

Entorn d’Aprenentatge Language Assistants

L’entorn d’aprenentatge Language Assistants neix el curs 2017-2018 fruït del desenvolupament del Projecte Auxiliars...

BUSCADOR D'ACCIONS