Esteu aquí

Infants sahrahuís passen les vacances d'estiu amb famílies del Prat

Tres nenes del campament de persones refugiades de Tindouf, al desert algerià, són acollides a la nostra ciutat

dimarts, 30 juliol, 2019 - 12:30

El passat dia 23 de juliol va tenir lloc, a les Cases d’en Puig, la recepció dels infants sahrauís i les famílies que els acullen durant els dos mesos d’estiu, per treure’ls de les tendes de campanya, dels campaments de persones refugiades a Tindouf, al desert d’Algèria, on en aquesta època arriben a temperatures de 60 graus.

A la recepció van participar el tinent d’alcalde de l’Àrea de Acció Ambiental, Energia, Manteniment  Ciutadania, Quim Bartolomé, i la coordinadora del projecte, que van rebre a les tres nenes que han vingut aquest any i a les seves famílies d’acollida. A les nenes se’ls va regalar una motxilla i material escolar.

El projecte Vacances en Pau es ve desenvolupant des de l’any 1995 i ha permès que, durant aquest temps, molts infants sahrauís hagin vingut a la nostra ciutat a passar les vacances d’estiu, oferint -los noves oportunitats i experiències i establint i reforçant els llaços de relació entre la nostra ciutadania i el poble sahrauí.

L’entitat El Prat amb el Sàhara gestiona aquest projecte i facilita tots els tràmits a les famílies que vulguin participar-hi.

Darrerament ha baixat el número d’infants, que fa uns anys estava al voltant de 12, i l’objectiu és recuperar aquesta xifra per als propers anys.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 17 octubre, 2019 - 13:15

Clou la IXa edició de les Ciutats Defensores del Drets Humans

Es poden veure enregistrades les ponències dels defensors i defensores que s...

dimecres, 16 octubre, 2019 - 10:00

El Prat es dota d'un Reglament de Participació Ciutadana

Estableix vies perquè la ciutadania pugui intervenir en les polítiques públiques

dimecres, 16 octubre, 2019 - 08:45

16.000 persones assisteixen a l'onzè Festival Esperanzah! al parc Nou del Prat

El 100 % de la recaptació s'ha destinat a projectes d'economia social i...