Esteu aquí

"Imaginem la plaça 17 de setembre", nou procés de participació ciutadana

El procés s’adreça al veïnat i comerciants de l’entorn de la plaça, a la comunitat educativa dels centres escolars propers i també al personal del CAP 17 de Setembre i a les persones que en són usuàries

dilluns, 11 gener, 2021 - 11:00

L’Ajuntament del Prat té previst remodelar la plaça 17 de Setembre i el seu entorn durant l’any 2022. Aquesta remodelació és fruit d’una de les propostes que més suport ciutadà va rebre durant la primera edició dels pressupostos participatius de la ciutat, i ara és el moment de conèixer l’opinió de la ciutadania en la configuració del nou espai de la plaça.

El procés "Imaginem la plaça 17 de Setembre" ’adreça fonamentalment al veïnat de l’entorn de la plaça, al teixit comercial de la zona, a la comunitat educativa dels centres escolars propers i també al personal del CAP 17 de Setembre i les persones que en son usuàries.

El proper dilluns 18 de gener a les 18:30 h es donarà el tret de sortida al procés participatiu, amb una presentació virtual a través de la plataforma Zoom.

Plataforma Decidim el Prat

Donada la situació sanitària actual, la participació es durà a terme de forma virtual a través de diferents espais de recollida de propostes, o tallers deliberatius. La plataforma Decidim El Prat continuarà sent l’espai central de la participació a la ciutat, tant en pel que fa a moments claus del procés com en la consulta de documentació o la traçabilitat i seguiment de les diferents propostes que en ella s’hagin pogut fer.

Per a més informació també es pot consultar la web municipal elprat.cat/participacio o a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050, extensió 5600.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 gener, 2021 - 13:15

Servei pioner per atendre telefònicament la població nouvinguda en el seu idioma

L’Ajuntament del Prat disposa l'app Platoon per poder parlar amb l'OIAC en...

dijous, 14 gener, 2021 - 13:15

El proper 19 de gener, activitat per commemorar el Dia de la Mediació

El 21 de gener és el Dia de la Mediació. Una diada que té com a objectiu fomentar els valors del diàleg, el respecte, la confia...
Ple telematic gener 2021

dimecres, 13 gener, 2021 - 18:15

El ple del Prat suspèn les llicències d’establiments de jocs d'atzar per garantir que segueixi sense haver-n’hi cap a la ciutat

El ple del Prat ha suspès les llicències d’activitats d’establiments de jocs...