Esteu aquí

Grups i col·lectius de dansa de la ciutat de la mà del Centre Cívic Jardins de la Pau celebren la XVI edició de la Festa de la Dansa

L’acte recupera el format presencial i tindrà lloc el proper 30 d’abril de 16 a 22h als Jardins de la Pau

dimecres, 13 abril, 2022 - 11:00

La Festa de la Dansa és un esdeveniment de referència a la ciutat del Prat que es celebra amb motiu del Dia Internacional de la Dansa des de l'any 2006. Des del centre cívic, l'objectiu principal és el de donar visibilitat a la dansa de la ciutat, tot implicant a grups no professionals i entitats de la ciutat de ball i dansa i apropant aquesta disciplina escènica a tothom.

 

Enguany, amb un context sanitari més favorable, es torna a recuperar el format presencial on, més de 800 persones, agrupades en 65  grups de dansa i representant  a prop d'una vintena d’entitats i grups de dansa del Prat, podran mostrar a la ciutadania el seu treball i tornar a fer de la dansa una festa per a tota la ciutadania.

 

Així, des del passat mes de gener s’han realitzat diverses reunions i taules de treball en les que han participat les diferents entitats i col·lectius per donar forma a aquest esdeveniment. Com a resultat, en aquesta convocatòria oberta hi participaran 65 grups de ball, tots ells residents del Prat del Llobregat que treballen diferents estils de dansa que van des del Hip-Hop, passant pels balls tradicionals, les danses contemporànies i la dansa clàssica, entre d’altres.

 

L’acte tindrà lloc el proper dia 30 d’abril a l’exterior del Centre Cívic Jardins de la Pau i comptarà amb la participació de Al Son Morocco, Asoc. Hip Hop Prat, AVV Jardins de la Pau, Bollywood Ribera Baixa, Casa de Andalucía, Casa de Cádiz, Casal Remolar, La Beat Urban, Las Poderosas (Taller CCJP), l’Escola d’Arts en Viu, Estudi 10, Eternal Dance District, l’ Escola de flamenc Mavi Arias, Red Moon (Grup estable de dansa CCJP), RV Dance (AVV Sant Cosme i Sant Damià), Samiraprat, Shinx (Grup estable de dansa CCJP) i Street Flow (Taller CCJP).

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 12:45

La màgia del Nadal arriba al Ribera amb propostes per a tots els públics

Manualitats, circ, gastronomia i molt més us espera al Centre Cívic

dimarts, 5 desembre, 2023 - 10:30

Finalitza el segon Cicle d’història del Prat

Prop de 300 persones assisteixen a les 4 sessions