Festa de la Dansa

La Festa de la Dansa és un esdeveniment de referència a la ciutat del Prat que es celebra amb motiu del Dia Internacional de la Dansa des de l'any 2006. L’objectiu principal és el de donar visibilitat a la dansa de la ciutat, tot implicant a grups no professionals i entitats de la ciutat de ball i dansa i apropant aquesta disciplina escènica a nous públics. Durant els mesos previs a la celebració es van realitzant diverses reunions i taules de treball per donar forma a aquest esdeveniment. A causa de la situació sanitària derivada de la pandèmia, la quinzena edició de la Festa de la Dansa s'ha reinventat en un format virtual.  

 

El 2021, la Festa de la Dansa ha esdevingut un procés de treball que s'ha materialitzat en una peça audiovisual que mostra una dansa col·lectiva amb tots els estils i les identitats pròpies de la dansa al Prat. Espais emblemàtics del nostre municipi han esdevingut l'escenari del hip hop, el flamenc, l'electro, la dansa del ventre, la dansa clàssica, contemporànea... Amb la participació de les entitats i escoles de dansa que es citen cada any a la Festa de la Dansa.

La peça s'estrenarà a les xarxes socials de l'equipament: a Instagram, YouTube i Facebook

 

Direcció: Susana Vílchez

Direcció de fotografia: Vanessa Alami.

Composició i producció musical: Dario Díaz Valverde.

Amb la participació de: Associació Hip Hop Prat / Casa de Andalucía del Prat / Casa de Cádiz / Electrohope / L'Escola d’Arts en viu / Escola de dansa Estudi 10 / Escuela de Flamenco del Prat MA / Eternal Dance District / Mcflyart /  RV Dance Company / SamiraPrat / Twilight / Yosaii.

 

Veieu-ne el vídeo d'aquesta edició:

Festa de la Dansa 2021

Media Root

 

En aquesta edició, també celebra la Festa de la Dansa 2021: l'exposició, que recull tot el procés de treball portat a terme per a la producció de la peça audiovisual Festa de la Dansa 2021. Des de les primeres trobades per definir què es podia fer un any tan diferent per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, fins a fotos del procés de les gravacions de les coreografies a diferents espais de la ciutat, arribant a imatges de la presentació del vídeo al Cèntric. També es podrà visualitzar el vídeo i deixar-hi la vostra opinió!

 

 

Edicions anteriors

Vídeos

Entreu al nostre canal de YouTube per veure vídeos d'edicions anteriors.

Àlbums de fotos

Vegeu les fotografies d'edicions anteriors de la Festa de la Dansa.