Festa de la Dansa

La Festa de la Dansa és un esdeveniment de referència a la ciutat del Prat que es celebra amb motiu del Dia Internacional de la Dansa des de l'any 2006. L’objectiu principal és el de donar visibilitat a la dansa de la ciutat, tot implicant a grups no professionals i entitats de la ciutat de ball i dansa i apropant aquesta disciplina escènica a nous públics. Durant els mesos previs a la celebració es van realitzant diverses reunions i taules de treball per donar forma a aquest esdeveniment. 

 

Enguany es celebrarà el dissabte 30 d'abril a partir de les 16 hores. L'objectiu d'aquesta festa és el de donar visibilitat a tots aquells grups i entitats que practiquen la dansa a la ciutat. Els grups i escoles participants d'aquesta edició, són: 

 

Casal Remolar

AVV CCJP

Casa Cádiz

Samira Prat

Estudi 10

Al Son Morocco

Casa de Andalucia

Eternal Dance

Red Moon

Shinx

Escola Arts en Viu

RV Dance

Mavi Arias

Street Flow

Las Poderosas 

Hip Hop Prat 

Sílvia Bombay (Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa)

La Beat Urban

 

Festa de la Dansa 2021

El 2021, la Festa de la Dansa va esdevenir un procés de treball que es va materialitzar en una peça audiovisual que mostra una dansa col·lectiva amb tots els estils i les identitats pròpies de la dansa al Prat. Espais emblemàtics del nostre municipi van esdevenir l'escenari del hip hop, el flamenc, l'electro, la dansa del ventre, la dansa clàssica, contemporànea... Amb la participació de les entitats i escoles de dansa que es citen cada any a la Festa de la Dansa.

La peça es va estrenar a les xarxes socials de l'equipament: a Instagram, YouTube i Facebook

 

Direcció: Susana Vílchez

Direcció de fotografia: Vanessa Alami.

Composició i producció musical: Dario Díaz Valverde.

Amb la participació de: Associació Hip Hop Prat / Casa de Andalucía del Prat / Casa de Cádiz / Electrohope / L'Escola d’Arts en viu / Escola de dansa Estudi 10 / Escuela de Flamenco del Prat MA / Eternal Dance District / Mcflyart /  RV Dance Company / SamiraPrat / Twilight / Yosaii.

 

Veieu-ne el vídeo d'aquesta edició tant especial:

Festa de la Dansa 2021

Media Root

 

En aquesta edició, també celebra la Festa de la Dansa 2021: l'exposició, que recull tot el procés de treball portat a terme per a la producció de la peça audiovisual Festa de la Dansa 2021. Des de les primeres trobades per definir què es podia fer un any tan diferent per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, fins a fotos del procés de les gravacions de les coreografies a diferents espais de la ciutat, arribant a imatges de la presentació del vídeo al Cèntric. També es podrà visualitzar el vídeo i deixar-hi la vostra opinió!

 

 

Bases Festa de la Dansa 2022

Bases de participació de la Festa de la Dansa 2022 (pdf - 376312 bytes)

Edicions anteriors

Vídeos

Entreu al nostre canal de YouTube per veure vídeos d'edicions anteriors.

Àlbums de fotos

Vegeu les fotografies d'edicions anteriors de la Festa de la Dansa.