Esteu aquí

Gran participació a l'acció comunitària "Fem Nadal a Sant Cosme"

Enguany hi han participat més col·lectius i classes dels centres educatius del barri i de la resta del Prat que mai

divendres, 13 desembre, 2019 - 08:30

Per setè any, el barri de Sant Cosme ha celebrat l’acció comunitària "Fem Nadal a Sant Cosme", impulsada des del Pla d’Actuació de Sant Cosme pes Agents Comunitaris per la Convivència i el Civisme. Amb aquesta acció “fem barri” amb comerços, entitats, serveis, veïnat i tot la comunitat educativa amb un objectiu clar: un reconeixement mutu, reforçar les relacions interpersonals, col·laborar plegats en la decoració del barri i culminar el treball amb una xocolatada comunitària.  

Enguany hi han participat més col·lectius i classes dels centres educatius del barri i de la resta del Prat que mai. En total, han passat per la plaça de la Remodelació unes 800 persones, que prèviament han decorat els arbres de Nadal dels comerços, entitats i serveis, amb guarniments elaborats per ells mateixos amb materials reciclats. 

Els dolços que s’han pogut tastar, així com la xocolatada, els han elaborat de forma comunitària entitats i col·lectius com el projecte educatiu BASSA, les dones del grup “Romí Sastipen”, les Dones Sàvies, l’Institut Escola del Prat, la llar d'infants Dumbo, la Llar Hebre i el Centre de Dia Delta, entre altres. Així mateix, s'ha pogut gaudir gaudir de l’actuació espectacular dels alumnes de 1er i 2on de batxillerat d’Arts Escèniques de l’Institut Baldiri Guilera i l’actuació “canta-contes” de l’Associació Salvadorenya a Catalunya (ASCA).

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...