Esteu aquí

Gran participació a l'acció comunitària "Fem Nadal a Sant Cosme"

Enguany hi han participat més col·lectius i classes dels centres educatius del barri i de la resta del Prat que mai

divendres, 13 desembre, 2019 - 08:30

Per setè any, el barri de Sant Cosme ha celebrat l’acció comunitària "Fem Nadal a Sant Cosme", impulsada des del Pla d’Actuació de Sant Cosme pes Agents Comunitaris per la Convivència i el Civisme. Amb aquesta acció “fem barri” amb comerços, entitats, serveis, veïnat i tot la comunitat educativa amb un objectiu clar: un reconeixement mutu, reforçar les relacions interpersonals, col·laborar plegats en la decoració del barri i culminar el treball amb una xocolatada comunitària.  

Enguany hi han participat més col·lectius i classes dels centres educatius del barri i de la resta del Prat que mai. En total, han passat per la plaça de la Remodelació unes 800 persones, que prèviament han decorat els arbres de Nadal dels comerços, entitats i serveis, amb guarniments elaborats per ells mateixos amb materials reciclats. 

Els dolços que s’han pogut tastar, així com la xocolatada, els han elaborat de forma comunitària entitats i col·lectius com el projecte educatiu BASSA, les dones del grup “Romí Sastipen”, les Dones Sàvies, l’Institut Escola del Prat, la llar d'infants Dumbo, la Llar Hebre i el Centre de Dia Delta, entre altres. Així mateix, s'ha pogut gaudir gaudir de l’actuació espectacular dels alumnes de 1er i 2on de batxillerat d’Arts Escèniques de l’Institut Baldiri Guilera i l’actuació “canta-contes” de l’Associació Salvadorenya a Catalunya (ASCA).

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 9 abril, 2021 - 12:45

Es reprenen les classes d’equinoteràpia per a infants amb diversitat funcional

Aquest mes d’abril tornen les classes d’equinoteràpia per infants amb diversitat funcional. En col·laboració am...

dijous, 8 abril, 2021 - 12:00

Nova convocatòria d’ajuts a la gent gran per fer obres d'accessibilitat als seus habitatges

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de juny

dimecres, 7 abril, 2021 - 12:00

Nou curs sobre coneixements laborals vinculat al Servei de Primera Acollida a persones nouvingudes

Les persones interessades a participar-hi poden posar-se en contacte amb el...