Esteu aquí

Gran inici de la Festa Major 2017!

​El Toc d’Inici i l’Esclat de Festa Major han deixat pas al pregoner Quique Mecinas.

dissabte, 23 setembre, 2017 - 00:30

Les quatre gotes de pluja que han caigut al migdia no espatllat l’inici de la Festa Major!

La Xaranga de la Casa de Aragón i els timbals de Krestatum han animat l’ambient fins que puntualment a les 19.15 h, ha començat el Toc d’Inici. El Nas de Carxofa i el Cap de Meló han arribat a la pl. de la Vila en vehicle de luxe, per picar ben fort a la porta de l’Ajuntament amb tots els nens i nenes que els han rebut. Els gegants de la ciutat, en Rotllà i la Griselda, han sortit a la plaça per ballar la peça del Toc d’Inici amb tots els infants.

Una mica més tard, les entitats de cultura popular i tradicional del Prat han estat les protagonistes de l’Esclat de Festa Major. Les colles han començat a desfilar a la plaça acompanyades de la música de la Banda de la Unió Filharmònica. Així hem vist els lluïments i actuacions dels Diables del Prat, la Colla Gegantera del Prat, els Gegants Delta, els gegantons de l’AMPA Mare de Déu del Carme i de l’AMPA Charles Darwin, dels instituts Salvador Dalí, Estany de la Ricarda i Ribera Baixa, els Castellers del Prat, els Bastoners del Prat, la colla Picacrestes i els Amics de la Sardana.

Amb la cantada conjunta de la Sardana de Festa Major, s’ha donat pas al pregó de la Festa. Enguany, el pregoner ha estat el Quique Mecinas, un #potablava de cap a peus, membre de Diables del Prat i de la Unió Filharmònica. Dues passions que s’han reflectit al seu pregó, amb la música que han interpretat conjuntament la banda de música de la Filharmònica i la colla de Músics de Diables i la encesa de la guita des del balcó de l’Ajuntament.  

Amb els aplaudiments del públic i el crit de “Visca la Festa Major!!” del pregoner i  de tot els assistents, s’ha donat pas als focs d'artifici i a l'inici de la Festa Major! 

La festa Major ja ha començat!!

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 setembre, 2020 - 12:00

Novetats en la tercera edició dels English Workshops

Comencen amb una oferta renovada, amb format telemàtic i presencial i s...

dijous, 24 setembre, 2020 - 13:15

Entitats del Prat s'expressen en un vídeo sobre la suspensió de la Festa Major

Dilluns a les 22 h es podrà seguir, des de finestres, balcons i terrats, el...

dimecres, 23 setembre, 2020 - 17:00

El programa Interseccions comença el seu 4t curs

Els diferents projectes s’adapten presencial i telemàticament