Esteu aquí

Gran èxit d’assistència a les primeres visites a la Casa Gomis amb les noves mesures de seguretat

Aquest octubre s’ha organitzat una visita addicional per donar resposta a l’allau d’inscripcions rebudes

Casa Gomis

dimecres, 14 octubre, 2020 - 08:00

La Casa Gomis va obrir les portes al públic el passat 11 de juliol per primera vegada des del mes de març. Des de llavors, les visites s'han succeït mensualment amb un gran èxit de participació i complint amb totes les normes sanitàries.  

El cicle de visites es realitza amb la mateixa dinàmica de sempre, que inclou un recorregut per la casa i un aperitiu o dinar en un dels restaurants de la xarxa El Prat Degusta’l, però, ara, en un format reduït. Així, a cadascun dels dos torns que s’ofereixen, s’hi poden inscriure fins a 18 persones. Durant la visita, aquestes es dividiran en dos grups de 9 per tal de poder respectar en tot moment la distància de seguretat: mentre un descobreix l’interior de la casa, l’altre recorrerà els jardins. 

Nova visita i llistes d’espera

La Casa Gomis sempre ha despertat un gran interès i les places per a les visites guiades, que s’organitzen una vegada al mes, se solen omplir de seguida. Amb la reducció de l’aforament i l’aturada de quatre mesos, la llista d’espera encara ha crescut més. Per donar resposta a la gran quantitat d’inscripcions rebudes, durant l’octubre se celebraran dues jornades de visites en lloc d’una, que seran els dies 24 i 31.

Un cop omplerts tots els grups, les persones interessades podran seguir fent les seves inscripcions, que es guardaran per a la següent visita. Porta del Delta es posarà en contacte amb elles i les places s’adjudicaran per ordre de pagament.  

Mesures de seguretat

Els participants hauran de dur mascareta i rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que se’ls proporcionarà a l’inici de la visita. A més, passats 15 dies, Porta del Delta es posarà en contacte amb cadascun d’ells per fer un seguiment del seu estat de salut i, en el cas que alguna persona presenti símptomes compatibles amb la COVID-19, s’activaran els protocols necessaris.

Compartir

Noticies relacionades

Visita guiada a la pineda de Can Camins

divendres, 6 maig, 2022 - 13:00

Visites guiades i noves activitats per conèixer la natura del Prat

El Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del...
Rostit de Pota Blava i Carxofa Prat

dimarts, 19 abril, 2022 - 15:30

VIDEORECEPTA: Cuina Pota Blava i Carxofa Prat com un autèntic xef

El Pota Blava, amb segell d'Indicació Geogràfica Protegida, i la Carxofa Prat, d'una qualitat àmpliament reconeguda, són els dos ...
Docuserie Anticossos TVC a Carrabiners

dimarts, 8 febrer, 2022 - 09:30

La caserna de Carrabiners, escenari de la docusèrie Anticossos de Canal 33, que qüestiona els prejudicis socials a través de la dansa

Les escenes a la Caserna de Carrabiners es van rodar l’estiu de l’any passat...