Esteu aquí

Gran èxit d’assistència a les primeres visites a la Casa Gomis amb les noves mesures de seguretat

Aquest octubre s’ha organitzat una visita addicional per donar resposta a l’allau d’inscripcions rebudes

Casa Gomis

dimecres, 14 octubre, 2020 - 08:00

La Casa Gomis va obrir les portes al públic el passat 11 de juliol per primera vegada des del mes de març. Des de llavors, les visites s'han succeït mensualment amb un gran èxit de participació i complint amb totes les normes sanitàries.  

El cicle de visites es realitza amb la mateixa dinàmica de sempre, que inclou un recorregut per la casa i un aperitiu o dinar en un dels restaurants de la xarxa El Prat Degusta’l, però, ara, en un format reduït. Així, a cadascun dels dos torns que s’ofereixen, s’hi poden inscriure fins a 18 persones. Durant la visita, aquestes es dividiran en dos grups de 9 per tal de poder respectar en tot moment la distància de seguretat: mentre un descobreix l’interior de la casa, l’altre recorrerà els jardins. 

Nova visita i llistes d’espera

La Casa Gomis sempre ha despertat un gran interès i les places per a les visites guiades, que s’organitzen una vegada al mes, se solen omplir de seguida. Amb la reducció de l’aforament i l’aturada de quatre mesos, la llista d’espera encara ha crescut més. Per donar resposta a la gran quantitat d’inscripcions rebudes, durant l’octubre se celebraran dues jornades de visites en lloc d’una, que seran els dies 24 i 31.

Un cop omplerts tots els grups, les persones interessades podran seguir fent les seves inscripcions, que es guardaran per a la següent visita. Porta del Delta es posarà en contacte amb elles i les places s’adjudicaran per ordre de pagament.  

Mesures de seguretat

Els participants hauran de dur mascareta i rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que se’ls proporcionarà a l’inici de la visita. A més, passats 15 dies, Porta del Delta es posarà en contacte amb cadascun d’ells per fer un seguiment del seu estat de salut i, en el cas que alguna persona presenti símptomes compatibles amb la COVID-19, s’activaran els protocols necessaris.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 novembre, 2022 - 19:15

Porta del Delta convida a descobrir el Prat amb un nou vídeo promocional que posa en valor el turisme sostenible

La peça ja s’ha estrenat a les xarxes socials i es podrà veure també a l...

divendres, 25 novembre, 2022 - 19:00

El pollastre Pota Blava i la gastronomia local tornen a ser els protagonistes de la Fira Avícola Raça Prat

La 49a edició d’aquest emblemàtic esdeveniment tindrà lloc els dies 2, 3 i 4...

dimarts, 25 octubre, 2022 - 14:00

Arriba la segona Nit de Tapes al Mercat Municipal

Se celebrarà el pròxim dissabte 5 de novembre de 20.00 a 23.30