Esteu aquí

Gran acollida de la primera sessió del curs “Drets Humans, són els nostres drets. Com reclamar-los?”

La segona sessió serà el 13 de maig

dimarts, 23 març, 2021 - 10:15

El passat 18 de març en el marc de l’Aula de Ciutadania,  i amb el suport de la Diputació de Barcelona, va tenir lloc la primera sessió del curs online  “Drets Humans Universals: són els nostres drets. Com defensar-los?”. Una introducció als conceptes essencials dels Drets Humans i com s’han viscut aquests en el context de l’actual pandèmia de la Covid-19.

El curs el va dur a terme el president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, David Bondia i van participar un total de 30 persones de diferents edats i col·lectius: professorat, estudiants, associacions de pares i mares, entitats, ONG i professionals de l’àmbit social i sanitari, entre d’altres.

En aquesta sessió es va conèixer l’origen dels Drets Humans i com han evolucionat al llarg dels anys fins arribar al moment actual. També es va remarcar com la ciutadania té un paper essencial en que aquests drets siguin respectats arreu del món i el seu protagonisme imprescindible a l’hora de reclamar-los.

Voleu saber més sobre els Drets Humans i de quina manera protegeixen la nostra existència com a essers humans?  Una interessant xerrada que podeu gaudir a través del següent enllaç.

Segona sessió

La propera sessió del curs serà al maig i us podreu apuntar a partir del 29 de març al web de l’Aula de Ciutadania.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 13 maig, 2022 - 13:30

Dissabte 14 de maig, Dia del Comerç Just

El proper dissabte 14 de maig se celebra el Dia del comerç just i ara més que mai es fa present com la nostra forma de consumir impacta directament en la reducció de les desigualtat...
Episodi contaminacio particules suspensio

divendres, 13 maig, 2022 - 10:45

Avís preventiu d'episodi de contaminació atmosfèrica, amb incidència al Prat

Per aquest motiu, es recomana a la població realitzar els trajectes a peu o...