Esteu aquí

Govern i Gas Natural col·laboraran pels espais naturals del delta

Totes dues entitats col·laboraran en la gestió de programes de preservació, millora i protecció del patrimoni natural del territori del delta del Llobretat.

dimecres, 14 gener, 2009 - 18:34

El conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat i president del Consorci per a la protecció i la gestió dels espais naturals del delta del Llobregat, Francesc Baltasar, i el president de Gas Natural, Salvador Gabarró, han signat un acord per col·laborar en la gestió de programes de preservació, millora i protecció del patrimoni natural d’aquests espais del Baix Llobregat.

Aquesta  col·laboració permetrà realitzar l’avaluació dels valors de tres hàbitats amenaçats i que es consideren de protecció prioritària. El delta del Llobregat compta amb la presència de vint hàbitats naturals d’interès europeu, tres dels quals d’interès prioritari per a la conservació: llacunes, pinedes i dunes.

El conveni permetrà la col·laboració en el Programa de divulgació del patrimoni natural del delta, que es concretarà en l’edició de tres guies naturalistes, un material didàctic per oferir als visitants. La finalitat del programa és potenciar el valor divulgatiu i educatiu dels hàbitats, així com la promoció d’un ús sostenible d’aquest espai, que rep més de 50.000 visites anuals.

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...