Esteu aquí

Garantia Juvenil, una iniciativa europea per reduir l'atur entre el jovent

Al Prat, El Lloro ofereix orientació i suport per inscriure-s'hi

divendres, 15 maig, 2015 - 12:15

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur entre la població jove. Si compleixes els requisits, la Generalitat t'ha d'oferir una oferta de treball, de pràctiques o de formació. Per apuntar-se als cursos ocupacionals, cal estar inscrit a la Garantia Juvenil

Al Lloro
El Lloro ofereix orientació i suport per inscriure's a la Garantia Juvenil.

Quins són els requisits?
• Tenir més de 16 anys i menys de 25. En cas de certificat de discapacitat igual o superior al 33%, l'edat s'amplia fins als 30 anys.

• Tenir nacionalitat espanyola i estar empadronat a qualsevol municipi de l'Estat. També hi poden accedir les persones estrangeres amb permís de residència i treball.

• No estar treballant ni estudiant. En els 30 dies naturals anteriors a la presentació de la sol·licitud no es pot haver treballat ni fet cap curs.

Com apuntar-s'hi?
El tràmit es fa íntegrament per Internet, bé amb el certificat o DNI electrònic, bé amb un usuari o contrasenya. Cal un correu electrònic actiu.  
 
Un cop inscrit i en un termini màxim de 30 dies, el Servei d'Ocupació de Catalunya contactarà amb tu i et citarà per fer una primera entrevista, on després d'identificar els teus objectius professionals i les teves competències, et proposaran ofertes de feina i cursos de formació adequats als teus objectius professionals. Aquestes ofertes només estaran disponibles per les persones inscrites en la Garantia Juvenil.
 
Al Centre de Promoció Econòmica pots consultar l'oferta de cursos i programes per a l'ocupació que pots fer si t'inscrius a la Garantia Juvenil.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...