Esteu aquí

Gairebé un miler de persones acomiada Marta Mayordomo a la capella ardent instal·lada a l’Ajuntament

Centenars de persones i entitats han expressat també el seu condol al llibre virtual obert al web municipal

dijous, 10 desembre, 2020 - 09:15

Gairebé un miler de persones ha acudit aquest dimecres, 9 de desembre, a acomiadar Marta Mayordomo a la capella ardent instal·lada al saló de plens de l’Ajuntament del Prat.

Representants polítics locals, d’altres municipis i catalans, d’entitats de la ciutat i persones a títol individual han passat per la capella ardent de la tinent d’alcaldia, morta de forma sobtada aquest dilluns als 42 anys.

Així mateix, també centenars de persones i entitats han expressat el seu condol al llibre de dol virtual obert al web municipal, i que podeu consultar aquí.

Aquest dimecres han finalitzat també els tres dies de dol decretats dilluns en conèixer-se la notícia de la mort de Mayordomo. Durant aquests dies, les banderes dels edificis municipals han onejat a mig pal i els símbols oficials han portat un crespó negre en senyal de dol per la regidora, que era membre de la corporació municipal des del 2007.
 

Compartir

Noticies relacionades

Acte gener 2021 Taula Reconstrucció

divendres, 15 gener, 2021 - 14:15

El Prat ja ha posat en marxa 2 de cada 3 accions de la seva estratègia per fer front a l’impacte socioeconòmic de la covid, iniciada fa 6 mesos

La Taula per a la Reconstrucció Social i econòmica de la ciutat es va reunir...

divendres, 15 gener, 2021 - 13:15

Servei pioner per atendre telefònicament la població nouvinguda en el seu idioma

L’Ajuntament del Prat disposa l'app Platoon per poder parlar amb l'OIAC en...

dimecres, 13 gener, 2021 - 18:30

El ple del Prat aprova el conveni de col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat per reformar l’Institut Escola Pepa Colomer

El conveni preveu executar obres de reforma interior i la construcció d’un...