Esteu aquí

Fort ressò mediàtic de la campanya municipal sobre els orins canins

Els mitjans de comunicació es fixen en la decisió de l'Ajuntament del Prat d'acotar els llocs on els gossos poden o no fer pipí.

dilluns, 12 abril, 2010 - 15:00

La campanya municipal del Prat sobre els orins dels gossos està tenint un important ressò mediàtic. Diversos mitjans de comunicació (ràdios, diaris digitals o de paper, televisions) s'han fixat en aquesta decisió de l'Ajuntament del Prat d'acotar els indrets públics on està o no permès que els gossos hi orinin.

Per citar només dos mitjans amb força audiència, la notícia ha aparegut al programa Els Matins de TV3 o a La Vanguardia.

Exhibicions
Una de les activitats de la campanya consisteix en exhibicions i tallers canins, on s'ensenya a les persones responsables dels gossos com han de fer perquè els animals orinin en els llocs permesos. Aquest cap de setmana se n'ha celebrat una, i n'hi ha més de previstos: el 15 d'abril de 18 a 20h a la pl. de l'Amistat i el 25 d'abril d'11 a 13h als jardins de la Pau. 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...