Esteu aquí

Flamaradas al Prat #4 Raons 2017

Caterina - Caserna dels carrabiners

Media Root

dimecres, 18 gener, 2017 - 17:30

La Capsa i Indigestió sumen quatre anys d’història al #4Raons, un projecte  que ha buscat transcendir el fet musical portant-lo més enllà del mer producte estètic i de consum. Ho ha fet apostant per superar les relacions de distància que predominen al negoci musical i recuperant el vincle entre música, ciutadania i territori. El resultat és l’experiència d’un procés creatiu i compartit amb els ciutadans, on les expressions artístiques són fruit del context social on es generen.

Com la resta de músics participants (Maria Arnal i Marcel Bagès, Mazoni,Sara Fontán i el Niño de Elche ) Daniel Magallón, àlies Flamaradas, va passar uns dies al Prat en contacte amb diferents col·lectius de la ciutat abans de pujar a l’escenari. Es va implicar, va escoltar i recollir les experiències quotidianes i els imaginaris pratencs dels seus amfitrions; el Cor d’adults de l’Escola Municipal de Música del Prat.

Records transformats en narració i en relat que són la matèria prima que fa  servir Flamaradas per composar les seves cançons. Cançons que parlen de llocs mítics de la nostra ciutat; el Delta, el “Campo Richard”, el càmping Cala Gogó i la Fàbrica de La Seda i que van ser enregistrades el passat mes de juliol a La Capsa donant forma a l’EP “Flamaradas al Prat”.

“Flamaradas al Prat” al Youtube

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:00

El grup del Tomb pel barri s'embarca en un projecte de ciència ciutadana

El grup fa mesos que treballa en un procés de ciència ciutadana que culmina...
unzip_lablaika22.jpg

dijous, 23 juny, 2022 - 10:30

LAIKA- Laboratori de creació

Vasos comunicants entre espais d’aprenentatge

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:00

'Volem volar' tanca el procés de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero

Aquest diumenge més d'una trentena de persones van poder gaudir de la presentació de la peça 'Volem Volar', ...