Esteu aquí

Finalitza l'aportació anual de sorres de la platja del Prat

L’aportació de sorres a la platja del Prat la fa anualment el Port de Barcelona, en compliment de la Declaració d’Impacte Ambiental (DIA) de l’ampliació del port.

Aportació de sorres a la platja

Treballs d'aportació anual de sorres a la platja del Prat de Llobregat.

dimarts, 2 juliol, 2019 - 11:30

L'aportació anual de sorres a la platja del Prat de Llobregat va finalitzar el diumenge 30 de juny, després dels treballs realitzats des de mitjans del mes passat. 

L’aportació de sorres a la platja del Prat la fa anualment el Port de Barcelona, en compliment de la Declaració d’Impacte Ambiental (DIA) de l’ampliació del port. L'objectiu és compensar la regressió del nostre litoral per la reducció d’aportació natural de sorra provocada per la construcció del dic del Prat. L’Ajuntament del Prat fa seguiment tècnic d'aquesta l’actuació.

L’aportació de sorres del 2019 s’ha desenvolupat entre el 17 i el 30 de juny, tot i que els treballs previs a la platja van començar el dia 7 del mateix mes. L’adjudicatària de l’obra és l’empresa Rohde Nielsen. En total, aquest any s’han aportat 80.000 metres cúbics de sorra.

La sorra s’ha estès en el tram comprès entre el Centre Municipal de Vela i l’accés 20 (al costat de la rotonda on hi ha la parada del bus en sentit Prat), ja que era el que patia una major regressió i afectació per a l’ús públic de la platja.

 

Compartir

Noticies relacionades

Apropa't al Delta

dijous, 17 octubre, 2019 - 13:30

Uns 200.000 alumnes han participat al programa Apropa’t al delta de l’Ajuntament del Prat

Amb més de 30 anys d’història és un de les primeres iniciatives d’educació...

dimarts, 15 octubre, 2019 - 14:00

La ciutadania del delta considera prioritari conservar el Parc Agrari

Durant el debat ciutadà sobre el Pla director urbanístic metropolità celebrat...

dimecres, 9 octubre, 2019 - 09:30

Nova edició del Quinto Tapa Pota Blava

Del 10 al 27 d'octubre