Esteu aquí

Finalitza el procés participatiu de remodelació de la plaça de l’Estany de Sant Maurici

dijous, 20 maig, 2021 - 14:00

El passat dimarts 18 de maig es va dur a terme l’última fase del procés participatiu de la remodelació de la plaça de l’Estany de Sant Maurici. Va ser una sessió en línia on el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament va informar a la ciutadania quins seran els criteris a seguir en la futura remodelació de la plaça.

Criteris que van sorgir de les propostes realitzades pel veïnat en el mesos de febrer i març i que un cop treballats s’han incorporat a la proposta tècnica final de remodelació.

A la sessió el departament d’Urbanisme va informar que segons els resultats de l’informe el veïnat vol una plaça tranquil·la, natural i on hi hagi una àrea de joc infantil. Per això es vol reduir els aparcaments de l’entorn i fer una plataforma única on el vianants tinguin preferència.

Els treballs de millora estaran enfocats per tant en eliminar les divisions de l’espai (voreres, aparcaments, calçada, asfalt, sauló, etc) i en reforçar l’accessibilitat de la plaça. A més es vol incrementar el verd i l’arbrat existents.

La sessió va finalitzar amb les dades del projecte. Es va informar a les persones assistents de la previsió pressupostaria i del calendari per la seva execució. A més va haver-hi un torn de preguntes on els veïns i veïnes van poder donar la seva opinió sobre tot el procés de participació dut a terme.

 

Últim procés participatiu d’Urbanisme

Per altra banda, el proper dimarts 25 de maig a les 18h també finalitzarà el procés participatiu del passeig Ramón Codina, amb la sessió de retorn i de resultats del procés.

Per a més informació també es pot consultar la web municipal elprat.cat/participacio o a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050 (ext. 5600)

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat

divendres, 24 setembre, 2021 - 11:00

A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM

Tot i que ja s’ha acabat la temporada de bany, encara podem gaudir del nostre...
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...