Esteu aquí

Finalitza el procés participatiu de remodelació de la plaça 17 de setembre

Encara estan oberts els processos de la plaça de l'Estany de Sant Maurici i el del passeig Ramon Codina

divendres, 14 maig, 2021 - 09:30

El passat dimarts 11 de maig es va dur a terme una sessió en línia on el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament va informar sobre la remodelació de la plaça 17 de setembre, explicant a la ciutadania quins seran els criteris a seguir en la futura remodelació de la plaça.

Aquest criteris han sorgit de tota la informació recollida en el procés participatiu realitzat els mesos de gener i febrer per transformar la plaça i el seu entorn. I han estat creats a partir de les propostes, opinió i informació que els veïns i veïnes han facilitat, trobant-se dividits en les temàtiques següents:

  • Pacificació de l’entorn
  • Usos proposats
  • Confort
  • Percepció de seguretat
  • Representativitat

La sessió va finalitzar amb dades del projecte on es va informar a les persones assistents de la previsió pressupostaria i de calendari per la seva execució, i amb un torn de preguntes on els veïns i veïnes van mostrar la seva opinió del que havia estat el procés i aquest retorn final.

La plataforma Decidim El Prat ha estat l’espai on s’han recollit propostes i respostes a l’enquesta i on es pot consultar les diferents trobades que s’han realitzat en el procés així com l’informe elaborat.

 

Altres processos

Per altra banda, s’estan duent a terme també uns altres dos processos participatius de dos espais més de la ciutat: la plaça de l’Estany de Sant Maurici i el passeig Ramón Codina.

Aquests processos es troben també a la fase de retorn d’informació a la ciutadania i les seves sessions seran obertes per aquelles persones que vulguin assistir:  

Per a més informació també es pot consultar la web municipal elprat.cat/participacio o a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050 (ext. 5600)

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

El nou format fa créixer l’afluència de públic notablement
Arbres tempestes

dijous, 23 setembre, 2021 - 14:15

L’Ajuntament realitza més de vint intervencions als arbres malmesos per la darrera tempesta.

El departament de Manteniment i Serveis Urbans de la ciutat ha dut a terme...