Esteu aquí

Finalitza el Primavera de Llibres i Lletres 2023

Presentació dels llibres de Robert Mogas, Emili Miquel, Agustín Pérez

Presentació dels llibres de Robert Mogas, Agustín Pérez, Emili Miquel

divendres, 12 maig, 2023 - 14:00

Ha finalitzat una nova edició del cicle Primavera de Llibres i Lletres, presentada al Cèntric Espai Cultural i a la Biblioteca Antonio Martín durant els mesos de març, abril i maig. S'ha ofert una àmplia varietat de propostes literàries per a diferents públics.

El cicle va començar amb l'espectacle poètic musical Fil de memòria, a càrrec de l'actor Pere Arquillué i el músic Toni Ubach, una proposta vinculada a l'obra poètica de Gabriel Ferrater. La creació local ha estat la protagonista principal del cicle, amb un espai dedicat a presentar les novetats editorials d'autors i autores vinculats a la ciutat. Aquest any, s'han presentat moltes obres que s'apropen a gèneres com la novel·la històrica, la biografia, els relats socials o la poesia, entre d'altres.

Les diferents activitats del cicle han tingut lloc en espais com l'Auditori, la Sala de revistes de la Biblioteca o la Porxada, en format de diàleg per fomentar la interacció i les aportacions sobre el procés creatiu dels seus llibres. També s'han proposat altres activitats variades, des d'activitats familiars, amb sessions especials de L'Hora del Conte i L'Hora dels Nadons, a activitats pràctiques per descobrir noves possibilitats d'apropar-se a la lectura. En aquest sentit, la Mixa, coneguda booktuber, va impartir un taller per aprendre a crear un podcast literari.  que podeu escoltar en aquest enllaç.

Tota la informació a la web elprat.cat/primaverallibresilletres

 

Primavera de llibres i lletres 2023

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 setembre, 2023 - 12:00

L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

Més de 1.800 participants reviuen la història del Prat a través d'una...

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dijous, 21 setembre, 2023 - 08:45

Tot a punt per a la lliçó inaugural del curs escolar 2023-2024

L’acte se celebrarà el dimecres 27 de setembre al Cèntric