Esteu aquí

Faran una cartografia digital de la xarxa elèctrica del Prat

Permetrà disposar amb detall de la ubicació exacta de totes les línies d'alta, mitja i baixa tensió, així com d'altres elements.

dijous, 13 octubre, 2005 - 22:39

La companyia elèctrica Fecsa Endesa farà, amb col·laboració amb l'Ajuntament del Prat, una cartografia urbana d'alta precisió i totalment automatitzada del nucli urbà del municipi a escala 1:1000, on s'inclouran totes les instal·lacions elèctriques, tant aèries com soterrades, que la companyia té a la nostra ciutat.

Aquest treball és fruit de la confluència d'interessos entre l'Ajuntament i la companyia per tal de disposar d'una cartografia precisa i automatitzada, a escala més petita, que reculli la ubicació de la xarxa de distribució, tant d'alta com de mitja i baixa tensió.

Aquestes cartografies permeten realitzar amb comoditat el manteniment de les instal·lacions, donada l'alta densitat existent en molts nuclis urbans. Així mateix, permeten que els ajuntaments disposin d'una informació que podran utilitzar de manera àgil per a elaborar els seus projectes i plans de desenvolupament urbà.

La majoria d'ajuntaments disposen d'una base cartogràfica que recull la informació base del municipi. L'acord a què s'ha arribat amb l'Ajuntament d'El Prat de Llobregat possibilita la incorporació d'aquest tipus d'informació referida a la xarxa de serveis.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...