Esteu aquí

Èxit de participació al curs sobre jovent migrat sense referents familiars

Adreçat a representants i entitats de la Taula de Nova Ciutadania, associacions i professionals d’acollida de persones refugiades i immigrades, professorat i educadors

dimarts, 11 febrer, 2020 - 14:30

El passat dijous 6 de febrer va tenir lloc a les Cases d’en Puig la primera sessió de “Jovent migrat sense referents familiars”, un curs que té per objectiu aprofundir en el coneixement sobre aquesta nova realitat migratòria que s’està produint a Catalunya i que vol millorar la capacitat d’actuació d’entitats socials i administracions en aquest àmbit.

El curs, al qual van assistir unes quaranta persones, està adreçat a professionals de diferents àmbits com les associacions i professionals sobre acollida de persones refugiades i immigrades, professorat, educadors i també a representants i entitats de la Taula de Nova Ciutadania.

Encara queden dues sessions d’aquest curs, que estan duen a terme David Vázquez i Paula Ibáñez, psicopedagogs i educadors socials especialistes en infància en risc.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...