Esteu aquí

Èxit de participació al 5è Campionat de Catalunya en piscina descoberta per persones amb diversitat funcional

dimecres, 9 juny, 2021 - 13:45

El passat 6 de juny es va celebrar al Prat el 5è Campionat de Catalunya en piscina descoberta per a persones amb diversitat funcional. El campionat es va dur a terme al CEM Fondo d’en Peixo i va estar organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (ACELL).

Al campionat van participar un total de 67 esportistes en diferents modalitats de natació: crol, braça, esquena i papallona. A més, també es va dur a terme una exhibició de natació sincronitzada.

La celebració d’aquesta competició va ser un retorn a la pràctica esportiva donat que va ser el primer campionat celebrat des de l’inici de la pandèmia. La competició  es va realitzar amb totes les directrius establertes per les autoritats en mesures de prevenció de la Covid-19

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional en el següent enllaç.

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 31 gener, 2023 - 11:30

Inici de l'Aula de Salut 2023

Més complicitats i temàtiques d'actualitat per a una millor comprensió i...

divendres, 27 gener, 2023 - 14:15

Helena Maleno, convidada del primer programa de l’any del Girem el món

La temàtica del programa va ser el racisme i la vulneració de Drets Humans a...