Esteu aquí

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al públic presencial i telemàtica

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

A causa de la situació sanitària actual i en compliment de les últimes mesures de la Generalitat no es podran realitzar activitats culturals presencials al centre. Tot i això, la Palmira segueix oberta i continuem treballant amb les nostres veïnes, entitats i agents del barri virtualment; i comptarem amb diferents propostes per poder gaudir de la cultura de manera segura i poder seguir fent comunitat. L’atenció al públic també seguirà funcionant tant presencial com telemàticament.

Tarda en família, Sala Gran Virtual, Cinefòrum en anglès... no ens aturem!

Tot i que no podem fer propostes presencials, les eines virtuals ens permeten seguir fent activitats i fins i tot ens donen l’oportunitat de trobar-nos i continuar creant vincles.

Així, les tardes en família que cada dijous omplen el centre de cançons, manualitats i jocs passaran a ser propostes en línia per a tota la família. El Cinefòrum en anglès, que comença avui amb una presentació del projecte per part de l’Andrei, el nostre auxiliar de conversa, es farà a través de la plataforma Zoom. L’oferta formativa també es veu afectada per les noves mesures però es podrà gaudir des de casa de les diverses propostes virtuals que treballaran les dinamitzadores, com la Monica Nanti, que ens està gravant unes vídeo-receptes de pasta per llepar-se els dits! Es farà el retorn de la inscripció a les persones inscrites en els tallers afectats.

La gent gran també podrà continuar amb les seves activitats, compartir una estona, xerrar amb les seves veïnes i gaudir d’un cafè en companyia sense sortir de casa. Per això es farà servir la Sala Gran Virtual: un espai de trobada per a la gent gran del barri.

Horaris d’obertura i atenció al públic

El centre mantindrà l’horari d’obertura de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h. L’atenció presencial serà individualitzada i amb totes les mesures de seguretat. També podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a ccpalmiradomenech@elprat.cat, a través del nostre Instagram i Facebook o trucant al 934794535.

Podeu consultar informació sobre la resta d’equipaments culturals aquí.

#AlPratEnsCuidem #femvidaalapalmira 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...