Esteu aquí

Es reprenen les visites guiades a la Casa Gomis després de cinc mesos tancada al públic

La propera cita per descobrir aquesta joia de l’arquitectura racionalista serà el 20 de març

L'interior de la Casa Gomis

dimarts, 9 març, 2021 - 11:30

El passat 12 de febrer la Casa Gomis va tornar a obrir les portes als visitants després de l’aixecament del confinament municipal a Catalunya. La represa s’ha celebrat amb el mateix format de sempre, que inclou un aperitiu o un dinar en un dels restaurants de la xarxa El Prat Degusta’l, i amb totes les mesures de seguretat que es van introduir el mes de juliol. Així, a cada torn de visita (el de l’aperitiu i el del dinar), s’hi podran inscriure un màxim de 18 persones que, al seu torn, es dividiran en dos grups de 9 per poder fer el recorregut mantenint la distància de seguretat: mentre un grup visiti l’interior de la casa, l’altre en coneixerà els jardins. Els participants hauran de dur mascareta i un cop al restaurant s’asseuran amb els membres del seu grup bombolla.

A més, passats 15 dies, Porta del Delta es posarà en contacte amb cadascun dels participants per fer un seguiment del seu estat de salut i, en el cas que alguna persona presenti símptomes compatibles amb la COVID-19, s’activaran els protocols necessaris.

Les visites guiades s’organitzen una vegada al mes i van acompanyades d’una experiència gastronòmica a un restaurant de la xarxa El Prat Degusta’l per tastar el millor producte local. Les properes dates es poden consultar aquí.

Compartir

Noticies relacionades

Mengem Carxofa a la restauració local

divendres, 16 abril, 2021 - 14:00

Mengem Carxofa Prat als bars i restaurants

Del 15 d'abril al 2 de maig, l’emblemàtica hortalissa del Parc Agrari ocuparà...
Campanya MengemCarxofa 1

dimecres, 10 març, 2021 - 15:00

El Prat i Sant Boi s'alien per primera vegada en una campanya conjunta per promoure la carxofa i l’agricultura de proximitat

La campanya El Prat i Sant Boi, capitals mundials de la carxofa s’emmarca en...
Març Gastronòmic 2021

dilluns, 8 març, 2021 - 10:00

El XII Març Gastronòmic arriba amb nous plats de Pota Blava i Carxofa Prat per reivindicar els xefs i els productes del Baix Llobregat

L’edició d’enguany se celebrarà de l’11 de març a l’11 d’abril i comptarà amb...