Esteu aquí

Es reprenen les visites guiades a la Casa Gomis després de cinc mesos tancada al públic

La propera cita per descobrir aquesta joia de l’arquitectura racionalista serà el 20 de març

L'interior de la Casa Gomis

dimarts, 9 març, 2021 - 11:30

El passat 12 de febrer la Casa Gomis va tornar a obrir les portes als visitants després de l’aixecament del confinament municipal a Catalunya. La represa s’ha celebrat amb el mateix format de sempre, que inclou un aperitiu o un dinar en un dels restaurants de la xarxa El Prat Degusta’l, i amb totes les mesures de seguretat que es van introduir el mes de juliol. Així, a cada torn de visita (el de l’aperitiu i el del dinar), s’hi podran inscriure un màxim de 18 persones que, al seu torn, es dividiran en dos grups de 9 per poder fer el recorregut mantenint la distància de seguretat: mentre un grup visiti l’interior de la casa, l’altre en coneixerà els jardins. Els participants hauran de dur mascareta i un cop al restaurant s’asseuran amb els membres del seu grup bombolla.

A més, passats 15 dies, Porta del Delta es posarà en contacte amb cadascun dels participants per fer un seguiment del seu estat de salut i, en el cas que alguna persona presenti símptomes compatibles amb la COVID-19, s’activaran els protocols necessaris.

Les visites guiades s’organitzen una vegada al mes i van acompanyades d’una experiència gastronòmica a un restaurant de la xarxa El Prat Degusta’l per tastar el millor producte local. Les properes dates es poden consultar aquí.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 octubre, 2022 - 14:00

Arriba la segona Nit de Tapes al Mercat Municipal

Se celebrarà el pròxim dissabte 5 de novembre de 20.00 a 23.30
Quinto Tapa 2022

dimecres, 5 octubre, 2022 - 10:30

El QuintoTapa arriba a la seva 15a edició amb el Pota Blava com a protagonista

El Prat arrenca temporada gastronòmica. Després de l’èxit de l’edició 2021,...