Esteu aquí

Es reobre la connexió de l'avinguda del Remolar amb l'autovia de Castelldefels

La connexió va desaparèixer amb l'enderroc del pont de Ca l'Alaio, el desembre de 2005.

divendres, 13 juliol, 2007 - 01:43

Des del matí de dijous, 12 de juliol, torna a estar oberta la connexió entre el principi de l'avinguda del Remolar i l'autovia de Castelldefels i la carretera de Ca l'Alaio. Aquesta connexió, una de les principals entrades i sortides de la ciutat, va desaparèixer el desembre de 2005, quan va ser necessari enderrocar el pont de Ca l'Alaio per permetre la construcció del túnel ferroviari per al tren d'alta velocitat.

Aleshores es va habilitar una entrada alternativa pel camí de Can Penyasco i la ronda de Ponent (que quedarà tancada divendres a primera hora del matí), mentre que es va reforçar, com a sortida alternativa, la connexió entre Onze de Setembre i la carretera de l'Aeroport.

Obertura per fases
De moment, la connexió es farà amb un carril de circulació per sentit, mentre que més endavant se n'afegiran dos més per sentit, passant a ser un vial de quatre carrils (el pont de Ca l'Alaio només en tenia dos).

Pel que fa als vianants, de moment hi haurà un pas alternatiu, que d'aquí a un parell de mesos serà substituït per una vorera més ampla.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...