Esteu aquí

Es constitueix el Consell Municipal de Joventut del Prat

L'òrgan de Joventut tindrà la seva primera trobada el dijous 10 de març

dimecres, 9 març, 2011 - 13:15

El Consell Municipal de Joventut del Prat de Llobregat, tot just constituït, és un òrgan d'informació, consulta i participació democràtica per als i les joves de la ciutat, així com per a les seves associacions. Neix amb la voluntat de potenciar la interlocució i implicació del jovent en els diferents àmbits de la vida política local.

Analitzar i debatre les polítiques de joventut, proposar, suggerir i col·laborar sobre problemes concrets de la ciutat que afecten especialment la gent jove, són algunes de les funcions del Consell Municipal que acaba de néixer. Per altra banda, seran també competència seva fomentar l'associacionisme juvenil, i impulsar la col·laboració i la cooperació entre entitats que treballin en temes de joventut.

Els Consell està presidit per l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i compta amb un ampli ventall de joves membres de les diferents forces polítiques amb representació municipal, sindicats, membres d'associacions juvenils, de l'àmbit social, cultural i esportiu, estudiants representants de tots els centres d'educació secundaria de la ciutat i diferents joves a títol individual.

Els i les membres del Consell es reuniran un mínim de tres cops l'any per tractar els diferents temes que poden ser d'interès per al jovent. Paral·lelament es preveu la creació de taules joves que aprofundeixin àmbits temàtics més concrets. La primera torbada es farà dijous 10 de març.

A través del següent document (Pdf) podeu llegir el reglament del Consell.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 6 desembre, 2019 - 11:30

La valoració ciutadana de la convivència al Prat supera la mitjana metropolitana

En el seu primer any de funcionament, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència...

dijous, 5 desembre, 2019 - 11:45

La Fundació Espigoladors rep el Premi Voluntariat 2019 de la Generalitat

L'entitat pratenca es dedica a aprofitar aliments que queden als camps...

dijous, 5 desembre, 2019 - 10:30

5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat

L'Ajuntament impulsa la campanya "1+1=Voluntariat"