Esteu aquí

Es constitueix el Comitè d'Avaluació i Seguiment del Projecte Integral de Sant Cosme

Aquest organisme està previst a la normativa de la Llei de Barris de la Generalitat.

divendres, 8 setembre, 2006 - 11:00

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el Secretari per a la Planificació Territorial de la Generalitat, Oriol Nel·lo, van presidir ahir a la tarda la sessió de constitució del Comitè d'Avaluació i Seguiment del Projecte Integral de Sant Cosme, inclòs a la Llei de Barris.

Aquest organisme el formen un total de 18 membres: 7 en representació  de la Generalitat de Catalunya; 5 en representació de l'Ajuntament del Prat de Llobregat; i 6 en representació del Consell Veïnal de Sant Cosme. La presidència l'exerceix un dels representants del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

Les funcions bàsiques d'aquest Comitè són: informar del desenvolupament del projecte integral, seguiment de les actuacions, i establir mecanismes de participació ciutadana en el seguiment i control de les actuacions.

Durant la sessió de constitució, el Director del Pla d'Actuació de Sant Cosme, Enrique Garcia, va presentar l'informe de desenvolupament dels 13 programes inclosos al projecte integral.

12 milions d'inversió
Aquest projecte suposarà una inversió global d'11,9 milions d'euros, de la qual la Generalitat aportarà el 50% i l'Ajuntament l'altra meitat.

El pla, que és a quatre anys però porta gairebé un any en marxa, permetrà completar la transformació del barri, mitjançant la millora de l'espai públic físic (uns 8 milions d'euros) i actuacions en l'àmbit socio-comunitari (uns 4 milions).

Entre les actuacions previstes, cal destacar la urbanització de la plaça dels jutjats i del carrer del Riu Llobregat, així com el desenvolupament de programes de participació ciutadana, formació per a joves, de dinamització esportiva i de suport als centres educatius.

 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...