Esteu aquí

Entrevistes a agents clau per tancar la diagnosi de les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat

Imatge del Fòrum ambiental

dimecres, 20 setembre, 2023 - 09:30

Per què fem les Agendes 2030 i Urbana?

Les Agendes 2030 i Urbana són documents estratègics que tenen com a objectiu impulsar el treball conjunt de la ciutat en clau de sostenibilitat. Per a que El Prat pugui encarar un futur assumint els reptes globals des del nostre territori, cal que la ciutadania i els diferents agents: econòmics, socials, educatius, associatius i institucions treballem de la mà.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament està acabant la diagnosi de les agendes. Ja s’han alineant els plans i projectes municipals amb els ODS i els reptes de les agendes i els propers dies tindran lloc diverses entrevistes amb agents de la ciutat per acabar de complementar-la.

Les entrevistes versen sobre el model de ciutat, la mobilitat, l’accessibilitat, l’energia i el medi ambient, l’economia i l’ecoindústria, la gestió agroalimentària, la gestió de l’aigua, l’habitatge o l’àmbit social.  I per cadascun dels àmbits es faran entrevistes a agents institucionals i/o socials de la ciutat

Les agendes requereixen de la participació ciutadana en la seva elaboració, tant en la fase de diagnosi, com en la fase de propostes o pla d’acció o en la de seguiment.

Com hi puc contribuir?

A l’octubre es posarà en marxa un procés participatiu obert a la ciutadania i als diferents agents amb diferents formes de participació digital i a peu de carrer, individuals i en espais deliberatius.

També podeu consultar a la web de l’Agenda 2030, en cadascun dels ods, diverses recomanacions per contribuir a la consecució d’aquest repte global.

A continuació, trobareu diversos enllaços per aprofundir en els ODS, l’Agenda 2030 o l’Agenda Urbana.

 

Compartir

Noticies relacionades

Visita consellera Educació a Pepa Colomer

divendres, 1 desembre, 2023 - 12:15

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i la consellera d'Educació, Anna Simó, visiten l'ampliació de l'Institut Escola Pepa Colomer

Generalitat i Ajuntament han invertit 2,18 milions d'euros en unes obres de...
centric_musica_homenatge Maria Callas_2023

divendres, 1 desembre, 2023 - 10:30

El Cèntric ha dedicat un cicle a Maria Callas en el centenari del seu naixement

L’homenatge a la cèlebre soprano dona el tret de sortida a la nova temporada...