Esteu aquí

Entra en servei la nova estació d'autobusos al costat de la Renfe

La nova estació és el punt d'origen i final de cinc línies d'autobús (PR1, PR2, PR3, PR4 i 21) i també acull una parada de taxis i autocars d'empresa.

dijous, 31 juliol, 2008 - 11:37

A les sis del matí d'avui dijous 31 de juliol ha entrat en servei la nova estació d'autobusos del Prat, situada al costat de l'estació de Rodalia de Renfe.

En aquesta estació tenen l'origen i el final les línies urbanes PR1, PR2, PR3 i PR4 i també la línia interurbana 21, que fins ara tenien les seves parades en punts més allunyats de l'estació del tren.

La ubicació d'aquesta estació d'autobusos, al costat de la Renfe, facilita la mobilitat de les persones usuàries, que ara no han de creuar cap carrer per anar dels autobusos als trens, i viceversa.

La nova estació, que s'ha construït sobre la llosa que cobreix les vies del ferrocarril soterrades, compta amb tres marquesines i també té una parada de taxis. Una de les marquesines indicarà a les persones usuàries, a partir de la setmana vinent, el temps d'espera per als autobusos.

A la nova estació també hi paren autocars de diverses empreses amb seu al Prat, que traslladen el seu personal des de l'estació del tren fins al centre de treball.

Dues línies d'autobús més, l'L78 i l'L10, tenen una parada també molt a prop de l'estació, davant la piscina del Fondo d'en Peixo.

Aquesta nova estació d'autobusos desapareixerà d'aquí a uns anys, tan aviat estigui enllestida la futura estació intermodal del Prat, que podrà acollir trens de rodalia, regionals, AVE, autobusos, autocars, taxis... Aleshores es traslladarà just a l'altra banda de l'estació del ferrocarril.

Tot seguit podeu consultar un plànol amb la ubicació de la nova estació.

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...