Esteu aquí

Entitats del Prat s'expressen en un vídeo sobre la suspensió de la Festa Major

Dilluns a les 22 h es podrà seguir, des de finestres, balcons i terrats, el castell de focs, que serà descentralitzat

dijous, 24 setembre, 2020 - 13:15

Diverses entitats de la ciutat que, any rere any, s'impliquen intensament en l'organització de la Festa Major del Prat expressen en un vídeo (el podeu mirar més a baix) per què s'ha suspès aquest any i conviden tothom a cuidar-se per poder-la celebrar l'any vinent, amb més ganes que mai. 

És important que, durant els dies que s'havia de celebrar la Festa Major, se segueixin complint les mesures de prevenció contra el contagi de la COVID-19 i tothom actui amb prudència i responsabilitat.

Banderes a finestres i balcons

Al vídeo també conviden la ciutadania a penjar la bandera del Prat a finestres i balcons durant els dies de Festa Major. Qui no en tingui la pot adquirir, a l'OIAC

Castell de focs descentralitzat

El dilluns 28 a les 22 h se celebrarà el tradicional castell de focs de tancament de Festa, però serà diferent al d'altres anys. Es farà de manera descentralitzada, a diferents indrets de la ciutat, de manera que la ciutadania el podrà mirar des de finestres, balcons i terrats. Tampoc no tindrà música, per la qual cosa El Prat Ràdio (91.6 FM) emetrà, a partir de les 22 h, diverses versions de la Sardana del Prat, per tal que es pugui mirar el castell de focs tot escoltant la "banda sonora" de la Festa Major del Prat. És important que ningú s'acosti als punts des d'on es llencin els focs, per tal d'evitar aglomeracions.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 gener, 2021 - 12:00

Torna l’anglès al Centre Cívic Jardins de la Pau

S’inicia l'any amb diverses propostes adreçades a famílies i adults com Party...
Els clubs de lectura continuen

dijous, 21 gener, 2021 - 10:30

Continuen actius els clubs de lectura

El format virtual, una eina de proximitat

dimecres, 20 gener, 2021 - 16:15

Fem ciència a la Palmira!

A la Palmira tenim noves propostes per a demostrar que la ciència pot ser...