Esteu aquí

En marxa un nou curs del LECXIT al Prat!

El projecte forma part del programa Interseccions des de l'any 2017

dimecres, 28 novembre, 2018 - 10:30

Amb el nou curs escolar han tornat les sessions del programa LECXIT a les set escoles participants del Prat (Josep Tarradellas, Jaume Balmes Jacint Verdaguer, Galileo Galilei, Pepa Colomer, Charles Darwin i Joan Maragall) en el marc del Programa IntersECCions.

El LECXIT, Lectura per a l’èxit educatiu, té per objectiu millorar la comprensió lectora dels infants de 9 a 12 anys a través d’estones de lectura compartides amb persones voluntàries. El voluntariat contribueix a la creació d’un espai d’entreteniment, confiança i compromís educatiu amb l’infant. Ha sigut un any on la participació ha sigut molt elevada. A hores d’ara hi ha 101 persones voluntàries distribuïdes entre les set escoles que hi participen. El Prat es solidaritza cada cop més amb la necessitat lectora dels infants i un nombre considerable de joves dels quatre instituts de la ciutat participen com a voluntaris i voluntàries dins del servei comunitari.

Durant les darreres setmanes, els nens i nenes han conegut a les persones que els acompanyaran aquest curs fent de la lectura un espai de gaudi. La primera sessió consistia en que els participants de cada escola es coneguessin per compartir els seus gustos lectors, hobbies i què esperen del LECXIT. A més, gràcies als llibres en préstec de la Biblioteca Antonio Martín, han pogut fer un primer tanteig descobrint les aventures i històries que s’amaguen darrera de cada llibre.

De ben segur serà un gran curs en el qual les parelles lectores gaudiran d’aquesta gran aventura!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 octubre, 2021 - 13:30

Arriba l'Octubre Ada Lovelace un any més

El cicle dedicat a la visibilitat de les dones científiques i engingyeres i a...
Modalitat art i educació 2021 Cap·pilaritat

divendres, 15 octubre, 2021 - 11:15

El projecte Cap·piralitat comença les performances sobre els quatre elements al Prat

La modalitat Art i educació de la convocatòria /Unzip 2021 proposa un espai d...

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:30

Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Taula rodona amb la col·laboració de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), AVV...