Esteu aquí

En marxa nous canals municipals per informar sobre transició ecològica, mobilitat i espai públic

L’Ajuntament del Prat posa en marxa aquests nous canals de comunicació amb l’objectiu de fer arribar informació específica i de servei sobre els projectes de transició energètica i urbanístics més rellevants

dimecres, 17 març, 2021 - 09:30

A partir d’ara, la ciutadania pratenca i d’altres indrets podrà rebre més informació sobre les accions, projectes i programes de dos departaments més de l’Ajuntament: Acció Ambiental i Energia, i Urbanisme. Aquesta informació serà complementada amb totes les novetats sobre Habitatge i Manteniment i Serveis Urbans. Es podrà accedir a través de Facebook, Instagram i Twitter, sota el distintiu Ciutat i Territori. 

Amb aquests nous mitjans, es podrà fer difusió d’informació més concreta i especialitzada d’aquests dos àmbits: des d’informació de serveis d’obres públiques, afectacions de trànsit o grans projectes estratègics de ciutat com ara les accions recollides a la Declaració d’Emergència Climàtica.

Juntament amb aquestes xarxes, també s’activen les de l’equipament municipal de La Casa de l’Energia (Facebook, Instagram i Twitter) i les del programa d’Educació Ambiental (Facebook, Instagram i Twitter), que porta més de 30 anys funcionant a la nostra ciutat.

La posada en marxa d'aquestes xarxes obeeix al compromís de l'Ajuntament amb la transparència, i amb facilitar a tota la ciutadania una informació rigorosa, completa i de servei sobre la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

Coneguem el delta

divendres, 16 abril, 2021 - 11:15

L’alumnat pratenc coneix la biodiversitat del Delta

A través de l’activitat Coneguem el Delta, més de 700 alumnes, tot i la...

divendres, 16 abril, 2021 - 11:15

Diumenge, afectacions al trànsit a la zona del parc Nou amb motiu de la Duatló

Aquest diumenge, 18 d'abril, se celebrarà la XIV Duatló Ciutat del Prat, amb inici a les 10 h i finalitzaci...
Accessibilitat contenidors

dilluns, 12 abril, 2021 - 13:00

Més de 80 actuacions per millorar l’accessibilitat de contenidors i parades d’autobús

Principalment, es taparan escocells als arbres de la via pública que...