Esteu aquí

En marxa nous canals municipals per informar sobre transició ecològica, mobilitat i espai públic

L’Ajuntament del Prat posa en marxa aquests nous canals de comunicació amb l’objectiu de fer arribar informació específica i de servei sobre els projectes de transició energètica i urbanístics més rellevants

dimecres, 17 març, 2021 - 09:30

A partir d’ara, la ciutadania pratenca i d’altres indrets podrà rebre més informació sobre les accions, projectes i programes de dos departaments més de l’Ajuntament: Acció Ambiental i Energia, i Urbanisme. Aquesta informació serà complementada amb totes les novetats sobre Habitatge i Manteniment i Serveis Urbans. Es podrà accedir a través de Facebook, Instagram i Twitter, sota el distintiu Ciutat i Territori. 

Amb aquests nous mitjans, es podrà fer difusió d’informació més concreta i especialitzada d’aquests dos àmbits: des d’informació de serveis d’obres públiques, afectacions de trànsit o grans projectes estratègics de ciutat com ara les accions recollides a la Declaració d’Emergència Climàtica.

Juntament amb aquestes xarxes, també s’activen les de l’equipament municipal de La Casa de l’Energia (Facebook, Instagram i Twitter) i les del programa d’Educació Ambiental (Facebook, Instagram i Twitter), que porta més de 30 anys funcionant a la nostra ciutat.

La posada en marxa d'aquestes xarxes obeeix al compromís de l'Ajuntament amb la transparència, i amb facilitar a tota la ciutadania una informació rigorosa, completa i de servei sobre la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

Periódico Energia

divendres, 30 setembre, 2022 - 09:30

La política energètica de l’Ajuntament del Prat, reconeguda amb un premi a la millor iniciativa pública en aquest àmbit

El El Periódico de la Energía, diari de referència d'aquest sector, reconeix...
Lllegim el riu

dijous, 29 setembre, 2022 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín participa en el projecte de ciència ciutadana "Llegim el riu", a l’entorn del riu Llobregat

El coneixement del riu per part de la ciutadania com a fórmula per la seva...
Pressupostos participatius

dimecres, 28 setembre, 2022 - 13:30

Més actuacions acabades dels pressupostos participatius

Durant les darreres setmanes, han acabat tres projectes que són el resultat...