Esteu aquí

En marxa la línia de treball d’impuls a la capacitat productiva i la transformació digital de la cadena de valor del projecte Logística 4.0: generant un ecosistema d’innovació.

dimecres, 1 juny, 2022 - 13:45

El dimecres 1 de juny ha tingut lloc, en format virtual, la 3ª taula de concertació del “Logística 4.0: generant un ecosistema d’innovació”, en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona. Durant aquesta nova sessió de treball col·laboratiu del projecte,  s’han presentat les accions formatives que s’han dut a terme en els tres municipis participants durant el primer semestre de l’any 2022, juntament amb el conjunt d’accions d’impuls de la capacitat productiva i transformació del teixit empresarial plantejades.

A l’acte hi han participat, junt amb els equips tècnics, empreses, entitats, associacions, direccions i representants polítics de les àrees d’activitat econòmica dels tres ajuntaments implicats; Viladecans, Sant Boi de Llobregat i El Prat de Llobregat. Amb l’objectiu compartit de seguir construint un ecosistema que afavoreixi la competitivitat de les empreses i agents de la cadena de valor de la logística i la distribució.

Pel que fa a les 7 accions formatives realitzades amb l’objectiu de millorar i retenir talent, ampliar coneixement i innovar, destacar-ne la certificació  d’un total de 75 persones i 21 processos de formació pràctica.

Quant a les accions d’impuls del teixit empresarial, s’han presentat tres línies de treball: subvencions per a les empreses interessades en la contractació de persones participants, la posada en marxa d’un servei de consultoria i assessorament digital per a empresa i les jornades TTT. Sent la voluntat de totes elles el afavorir la digitalització del teixit empresarial, fer més atractiu i visible el sector, fomentar la innovació i facilitar la inserció laboral en llocs de treball de qualitat.

Podeu trobar més informació del projecte a https://www.elprat.cat/empresa-comerc-i-ocupacio/voleu-formar-vos/programa-treball-talent-i-tecnologia-projecte-logistica

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...
Jornades PIMEC l'Última milla

divendres, 25 novembre, 2022 - 09:00

La Jornada de Logística L’Última Milla reflexiona sobre la convivència entre el comerç de proximitat i el comerç digital

Les jornades, organitzades per PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, El Prat...