Esteu aquí

En marxa el curs Connecta amb la logística 4.0, en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona

Al Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat, es va iniciar el passat dilluns 28 de març, en format presencial, la segona acció formativa del Programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de la Diputació de Barcelona.

divendres, 1 abril, 2022 - 13:30

Al Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat, es va iniciar el passat  dilluns 28 de març, en format presencial, la segona acció formativa del Programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de la Diputació de Barcelona.

En el marc del projecte “Logística 4.0: generant un ecosistema d’innovació”, l’Ajuntament del Prat de Llobregat ha posat en marxa una línia d’accions formatives amb l’objectiu de garantir la millora competencial de les persones en cerca d’ocupació en la cadena de valor de la logística, repercutir en el coneixement de la tecnologia com a element diferencial en l’àmbit professional de la logística i apropar a les persones participants a l’ús de les tecnologies 4.0 en els seus llocs de treball.

Durant les 125 h de la formació “Connecta amb la logística 4.0”, s’oferiran continguts relacionats amb la introducció a la transformació tecnològica del sector i l’ús dels dispositius digitals en els processos d’emmagatzematge i distribució, juntament amb la transmissió de coneixements i competències per a l’ús d’eines digitals i tecnològiques en les ocupacions del magatzem logístic i la distribució.

Els processos d’emmagatzematge i distribució tenen un pes dins de l’àmbit logístic cada vegada més gran i han esdevingut fonamentals en un mercat laboral 100% globalitzat i han garantit un flux constant d'informació i mercaderies en la cadena de subministrament.

Per a totes les persones que puguin estar interessades en la recerca de feina en l’àmbit  de la logística,  el programa TTT posa a la seva disposició el servei d’orientació i acompanyament específic durant tot l’any.

Podeu trobar més informació del projecte i les accions formatives del programa aquí

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 setembre, 2023 - 11:00

Tot a punt per a una nova edició del programa SEFED EL LLINDAR

El seu inici està previst el pròxim mes de novembre i el jovent participant...

dijous, 21 setembre, 2023 - 09:00

16a edició del QuintoTapa al Prat, la ruta més gastronòmica del Baix Llobregat amb el Pollastre Pota Blava com a protagonista

El nou curs gastronòmic al Prat de Llobregat arrenca amb el QuintoTapa Pota...

dimarts, 19 setembre, 2023 - 12:00

Nova convocatòria del projecte Niu Incubadora Social per donar suport a iniciatives i idees emprenedores en l'àmbit de l'economia solidària al Prat

El projecte Niu Incubadora Social llança una nova convocatòria per donar...