Esteu aquí

Els veïns atribueixen a l'AVE l'aparició de noves esquerdes

L’Associació de Veïns del Nucli Antic reclamarà a Adif que ampliï la zona afectada.

dimecres, 6 juny, 2007 - 11:00

L’Associació de Veïns del Nucli Antic del Prat reclamarà a l’ens públic Adif que ampliï la zona de control afectada per les esquerdes, després que n'hagin aparegut de noves que els veïns atribueixen a les obres de construcció de la línia ferroviària d’alta velocitat.

En concret, les esquerdes han aparegut en més de sis edificis del carrer d’Ignasi Iglesias, entre els carrers Prat i Moreres, una zona situada a 200 metres de les obres i que el veïnat atribueix a les obres de pilotatge del nou pont sobre el riu Llobregat.

Els afectats han anunciat que presentaran les corresponents reclamacions a l’oficina d’atenció ciutadana que Adif té oberta a la nostra ciutat. En el cas d'aparició d'esquerdes es posa en marxa un protocol per a revisar-les i fer-ne un seguiment que en determini la gravetat i l'origen.

El 14 de juny hi ha prevista una reunió de la comissió de seguiment de les obres en què l’entitat veïnal també exposarà aquestes reclamacions.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...