Esteu aquí

Els serveis a la ciutadania s'agrupen a les Cases d'en Puig

TEMES: Persones

També s'hi apleguen consells de participació i diversos programes municipals

dilluns, 17 gener, 2011 - 13:28

Els serveis del Departament municipal d'Igualtat i Ciutadania, fins fa poc ubicats en diferents espais de la ciutat,  s'han agrupat ara en un únic equipament, a les Cases d'en Puig, antiga seu del Centre d'Informació Ambiental del Prat. El nom oficial del nou equipament és Cases d'en Puig. Serveis de ciutadania.

L'equipament de la pl. de l'Agricultura acull, per tant, els serveis d'informació i atenció a les dones (SIAD), el Racó del Món (comerç just), el servei de mediació, el de gent gran i el servei d'entitats.

A més dels serveis, també hi son els programes municipals de Dones, Cooperació, Gent Gran, Persones amb Discapacitat, Nova Ciutadania, Participació i Convivencia.

També és a partir d'ara la seu dels diferents Consells de Participació vinculats amb els programes del departament: El Prat Solidari, Consell de les Dones, Taula de Nova Ciutadania, Consell de la Gent Gran i Consell de Persones amb Discapacitat.

Aquest agrupament a les Cases d'en Puig atorga a aquests serveis la visibilitat i accessibilitat necessàries perquè esdevinguin, juntament amb altres equipaments referents de la ciutat, la cara visible del Prat de les Persones, un dels eixos de l'actual equip de govern.

A més, la nova ubicació i concentració dels serveis en un únic equipament ha de permetre i potenciar les relacions i el "contagi" entre diversos segments de persones usuàries, crear nous públics, generar nous projectes i noves xarxes i connexions entre la ciutadania i entre entitats.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 6 desembre, 2019 - 11:30

La valoració ciutadana de la convivència al Prat supera la mitjana metropolitana

En el seu primer any de funcionament, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència...

dijous, 5 desembre, 2019 - 11:45

La Fundació Espigoladors rep el Premi Voluntariat 2019 de la Generalitat

L'entitat pratenca es dedica a aprofitar aliments que queden als camps...

dijous, 5 desembre, 2019 - 10:30

5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat

L'Ajuntament impulsa la campanya "1+1=Voluntariat"