Esteu aquí

Els serveis d'atenció a les dones i al col·lectiu LGTBI tornen a les Cases d'en Puig

Després d'un breu període en què han estat ubicats al Centre Cívic Palmira Domènech

dimecres, 27 maig, 2020 - 08:15

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), juntament amb el Servei d’Atenció Integral LGBTI (SAI) tornen al seu emplaçament de les Cases d’en Puig, després d’un breu pas pel Centre Cívic Palmira Domènech i de formar part de l’Oficina Integral d’Atenció Social.

El SIAD-SAI oferirà novament de manera presencial, a les Cases d’en Puig, el servei de primera acollida i l’assessoria d’informació que fins ara s’estaven realitzant a la Palmira. Igualment, algunes de les assessories especialitzades es continuaran realitzant de manera virtual.

L’horari del SIAD-SAI serà de 9 a 14 h de dilluns a divendres.

Segueixen operatives les vies de contacte a través de telèfon al 933 790 050 (ext  5600 o 5613) o per correu electrònic a siad@elprat.cat

Oficina d’Atenció Social

L’Oficina Integral d’Atenció Social segueix operativa al Centre Cívic Palmira Domènech, ja que és un nou recurs que l’Ajuntament ha posat en marxa per fer front a l’emergència social causada per la COVID-19. L’Oficina Integral d’Atenció Social pretén donar resposta a les necessitats urgents de la ciutadania que no es poden resoldre eficientment amb una atenció telemàtica o semipresencial.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 febrer, 2023 - 12:30

Noves formacions per a entitats i voluntariat durant el primer trimestre del 2023

Com cada trimestre, el Servei de Formació i Assessorament a Entitats i el Punt de Voluntariat ofereixen ...

dijous, 2 febrer, 2023 - 09:15

Les noves línies del Programa Treball i Formació promouen la contractació de persones refugiades d’Ucraïna i persones trans

Es manté la línia de contractació de dones aturades de llarga durada o en...