Esteu aquí

Els projectes IntersECCions d'Arts en Viu no s'aturen

Els projectes de Dansa, Música i Teatre que L'Escola d'Arts en Viu realitza amb 7 escoles del municipi mantenen l'aprenentatge presencial

dimecres, 20 gener, 2021 - 09:00

Tots els projectes de música, dansa i teatre a les aules de les escoles Jacint Verdaguer, Jaume Balmes, Joan Maragall, Josep Tarradellas, Pepa Colomer, Sant Jaume i l'Institut-escola del Prat s'estan desenvolupant amb continuïtat al llarg d'aquest curs 2020-2021. Són projectes que L'Escola d'Arts en Viu realitza en el marc d'IntersECCions i que es desenvolupen dins de l'horari lectiu de primària o secundària conjuntament amb el professorat dels centres. Aquesta característica ha permès que es puguin mantenir presencialment, amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries, i que per tant a dia d'avui es pugui afirmar que el procés d'aprenentatge de l'alumnat no s'ha vist interromput.

Mentres que l'activitat que L'Escola d'Arts en Viu realitza fora de l'ensenyament obligatori s'ha vist afectada per les restriccions covid i s'ha hagut d'oferir ensenyament online, l'activitat dels projectes d'IntersECCions ha tingut la possibilitat de fer un treball presencial molt necessari per a l'èxit d'aquest tipus de propostes.

Actualment participen en la codocència d'aquests projectes un total de 14 professors i professores de L'Escola d'Arts en Viu, dels quals 9 són de l'àmbit de música, 4 de l'àmbit de teatre i 1 de l'àmbit de dansa. Els projectes actuals arriben a 1290 alumnes, de cursos que van des de P3 en el cas de la dansa, fins a 2n d'ESO en el cas del teatre.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 4 febrer, 2023 - 23:30

Nous Plats Combinats al Bar de La Capsa

Les nits al Bar de La Capsa, ara amb Djs!

divendres, 3 febrer, 2023 - 13:15

Torna el Carnaval dels Pecats Capitals

Del 16 al 22 de febrer, la ciutat viurà de nou el Carnaval, amb la gola com a...