Esteu aquí

Els principals carrers de la ciutat ja tenen les voreres accessibles

Aquest any ja s'ha rebaixat una cinquantena de passos per a vianants.

divendres, 10 agost, 2007 - 14:33

El mes de juliol passat va finalitzar el procés de rebaix de voreres als principals eixos de la ciutat i en els accessos a equipaments (centres docents, oficines municipals, centres sanitaris i esportius...). A partir d'ara, l'Ajuntament procedirà a rebaixar les voreres de la resta de carrers que encara estan pendents.

L'objectiu és que, en els propers quatre anys, s'hagin adaptat tots els passos de vianants de la ciutat, a un ritme d'unes 50 voreres rebaixades cada any.

Aquest programa d'accessibilitat de les voreres el fa l'Ajuntament mitjançant un conveni amb l'ONCE i l'Imserso, amb l'objectiu de faicilitar la mobilitat a les persones amb diversitat funcional i d'aquelles que porten cotxets infantils o carrets de la compra.

A banda d'aquest programa, hi ha el Pla de Manteniment de Voreres i contractes menors, que també contribueixen a rebaixar els passos de vianants. Així, des de 2006 i fins ara, en global s'han rebaixat un total de 76 passos.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...