Esteu aquí

Els pressupostos participatius reben 520 propostes de 329 persones i 19 entitats

Ara comença la fase de revisió tècnica de les propostes per comprovar que compleixen tots els criteris

dimarts, 19 setembre, 2017 - 13:30

El 15 de setembre va finalitzar la fase de recollida de propostes d’inversió per als pressupostos participatius al Prat. En aquesta primera fase han participat 329 ciutadans i ciutadanes i 19 entitats del Prat, que han aportat 520  propostes

Ara comença la fase de revisió tècnica de les propostes ciutadanes que s’han presentat, per comprovar que compleixen tots els criteris establerts a les Condicions i Termes de Participació. També s'està treballant en l’agrupació de les propostes per temàtiques de cara a realitzar els tallers participatius. 

Tallers participatius

Un cop fet aquest primer cribratge, es convidarà al totes les persones que hagin fet propostes i aquestes compleixin amb els criteris a participar dels tallers participatius per tal d’explicar les propostes que han realitzat a través de la plataforma. Durant aquests tallers, les propostes es podran transformar, per tal d’adaptar-se a més d’una necessitat o bé per integrar-se amb propostes semblants que hagin fet altres veïns i veïnes.

Fase de votacions

Les propostes resultants dels filtres tècnics, d’aquests tallers i de la validació del grup motor, passaran a formar part de la fase de votacions, on la ciutadania del Prat prioritzarà quines són les inversions que es duran a terme, fins a esgotar els 3 milions d’euros destinats a aquesta finalitat, entre el 2017 i el 2019.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 gener, 2022 - 11:30

Obertes les inscripcions del Taller Gran

En marxa a partir del 7 de febrer

dimarts, 18 gener, 2022 - 10:15

L’Ajuntament del Prat habilita punts d’impressió del certificat covid per lluitar contra la bretxa digital

L’Omisc, l’OIAS, els EBAS Marina i Ribera Baixa, els Centres Esportius...

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

"In-Sanctus?" visibilitza, a través de la fotografia, les violències que pateixen les dones

L'exposició amb les imatges del projecte guanyador de la beca de fotografia i...