Esteu aquí

Els espais de trobada a La Palmira

Un lloc per relacionar-nos ple de vida

dijous, 20 febrer, 2020 - 12:00

Els espais de trobada del centre cívic són aquests espais on la gent es relaciona, coneix a noves veïnes, crea vincles amb la gent del barri... No estan vinculats a activitats específiques, però són de vital importància a l’equipament.

La Palmira té quatre espais de trobada: un és al davant de la sala d’actes, al costat de recepció. L’altre és l’espai darrere recepció, l’espai on hi ha el microones i que compta amb diverses taules i cadires. El tercer és la sala gran, un espai per a la gent gran del barri a la primera planta. I quan arriba la calor... la terrassa es converteix en el punt de trobada favorit per a la gent que vol airejar-se una mica.  

Què passa als espais de trobada?

En el dia a dia els espais de trobada s’omplen de gent de totes les edats amb interessos molt diferents: gent jove que s’apropa a esmorzar a l’hora del pati, estudiants que aprofiten les taules per fer treballs, l’home que ve a escalfar-se el tàper, les dones que es posen al dia mentre es prenen un cafè, nenes que juguen a jocs de taula... n’hi ha lloc per a totes.

També s’organitzen activitats

Així mateix, els espais de trobada també són llocs on succeeixen activitats organitzades pel centre. Molts dijous a la tarda ens podem trobar a mares i pares amb la seva canalla fent manualitats a la tarda en família o a joves jugant a jocs de taula a les tardes joves dels dimecres. Els dimarts a la tarda, ens trobarem a veïnes xerrant en anglès mentre la nostra auxiliar de conversa Vicky ajuda a un parell de noies que no els queda clara la diferència entre el past simple i el past perfect i algun diumenge podem veure a la gent gran emocionar-se escoltant les cançons que han sigut importants a la seva vida. Gairebé cada dia hi ha activitats per a la gent gran (el grup de costura, entrena la ment, lectura en veu alta...) a la sala gran. Un cop al trimestre podrem compartir l’hora del dinar amb la gent del barri al Club del tàper i en època d’exàmens haurem de córrer per poder agafar un lloc a les taules per estudiar.

En definitiva, els espais de trobada són llocs d'on sempre ens emportarem alguna cosa; siguin amistats, coneixement, experiències... o simplement haver gaudit d'una bona estona. No és poca cosa!  

Compartir

Noticies relacionades

L'Hora del conte torna a la biblioteca

dijous, 22 octubre, 2020 - 10:00

L’hora del conte torna a la Biblioteca

El plaer d'escoltar històries i aprendre

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:45

Els centres cívics apliquen les restriccions i mesures de seguretat indicades per la Generalitat

Les restriccions estaran vigents fins el proper 2 de novembre
Imatge gràfica de la commemoració del Dia de les Escriptores, 2020

dimecres, 21 octubre, 2020 - 11:45

Commemoració del Dia de les escriptores

Un col•loqui sobre escriptores que van obrir camí, des de Teresa de Jesús...