Esteu aquí

Tardes joves a la Palmira

Ens trobem tots els dimecres a les 17.30 h!

dimarts, 24 setembre, 2019 - 08:30

Dimecres 4 de setembre vam començar amb les tardes joves fent estencils per poder decorar peces de roba per a la Festa Major. Ens vam ajuntar uns 10 joves plens de ganes de fer coses i vam poder xerrar i conèixer gent nova.

Els dimecres són joves a la Palmira

Cada dimecres de 17.30 a 20 h gaudirem de manualitats, jocs, reptes gastronòmics, cultura digital... Es tracta de crear un espai de trobada on les joves puguin proposar idees, fer suggeriments i sobretot passar una bona estona. Per això, nosaltres tenint moltes activitats preparades però volem construir aquestes tardes entre totes.

Què ens espera a les tardes joves de la Palmira?

Setembre serà un mes dedicat sobretot a la Festa Major. Aprofitarem el concurs de penyes de la cercavila per personalitzar les nostres peces de roba. A més, crearem una llibreta molt especial.

D'altra banda, a l’octubre celebrem a la Palmira el mes d’Ada Lovelace, un mes per visibilitzar el treball de les dones en la ciència, les matemàtiques, la tecnologia i l’enginyeria. I a les tardes joves no volíem ser menys. Experiments científics, escape rooms tecnològics, taller de programació... Ens espera un mes mogut!

Les tardes joves les feu vosaltres!

Nosaltres comencem amb moltes ganes i moltes propostes però tota la programació serà molt dinàmica perquè la idea és construir aquestes tardes amb vosaltres, les joves. Per això volem sentir les vostres propostes, el que us agradaria fer, els vostres hobbies... Totes les vostres idees seran benvingudes!

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 19 novembre, 2019 - 14:00

Quartet Casals, un dels millors quartets de corda del món, al Cèntric Espai Cultural

El concert forma part de la programació dedicada a la música no amplificada i...

dilluns, 18 novembre, 2019 - 17:30

En servei la bústia de retorn automatitzat de la Biblioteca Antonio Martín

Finalitza la implementació del servei d'autopréstec i bústia de devolució amb...

dijous, 14 novembre, 2019 - 11:00

Malnascuts tornen al Prat per a un nou laboratori de creació col·lectiva

El 3 de desembre es farà una xerrada informativa amb tothom qui estigui...