Esteu aquí

Tardes joves a la Palmira

Ens trobem tots els dimecres a les 17.30 h!

dimarts, 24 setembre, 2019 - 08:30

Dimecres 4 de setembre vam començar amb les tardes joves fent estencils per poder decorar peces de roba per a la Festa Major. Ens vam ajuntar uns 10 joves plens de ganes de fer coses i vam poder xerrar i conèixer gent nova.

Els dimecres són joves a la Palmira

Cada dimecres de 17.30 a 20 h gaudirem de manualitats, jocs, reptes gastronòmics, cultura digital... Es tracta de crear un espai de trobada on les joves puguin proposar idees, fer suggeriments i sobretot passar una bona estona. Per això, nosaltres tenint moltes activitats preparades però volem construir aquestes tardes entre totes.

Què ens espera a les tardes joves de la Palmira?

Setembre serà un mes dedicat sobretot a la Festa Major. Aprofitarem el concurs de penyes de la cercavila per personalitzar les nostres peces de roba. A més, crearem una llibreta molt especial.

D'altra banda, a l’octubre celebrem a la Palmira el mes d’Ada Lovelace, un mes per visibilitzar el treball de les dones en la ciència, les matemàtiques, la tecnologia i l’enginyeria. I a les tardes joves no volíem ser menys. Experiments científics, escape rooms tecnològics, taller de programació... Ens espera un mes mogut!

Les tardes joves les feu vosaltres!

Nosaltres comencem amb moltes ganes i moltes propostes però tota la programació serà molt dinàmica perquè la idea és construir aquestes tardes amb vosaltres, les joves. Per això volem sentir les vostres propostes, el que us agradaria fer, els vostres hobbies... Totes les vostres idees seran benvingudes!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 gener, 2022 - 12:00

Visites guiades a l'exposició "El Prat, una mirada arqueològica" ens permeten conèixer la història de la ciutat

A més de les visites guiades, s'han programat diferents activitats...

dijous, 20 gener, 2022 - 09:30

Cinquè Aniversari de l'Aula de Salut

De febrer a maig de 2022, xerrades sobre prevenció d'addiccions, trastorns de...

dimecres, 19 gener, 2022 - 12:30

Una delegació del Govern Basc visita el Prat per conèixer el seus projectes com a Ciutat Educadora

Els diferents representants, ponents sobre el futur sistema educatiu a...