Esteu aquí

Els complexos esportius municipals s’adapten a la pandèmia

Amb l’aplicació de diverses mesures de prevenció es procura mantenir l’activitat esportiva de la manera més segura i normal possible per a les persones usuàries

Piscines del CEM Estruch.

dijous, 17 setembre, 2020 - 11:00

Degut al context sanitari en què ens trobem, els complexos esportius municipals (CEM) del Prat han hagut d’adoptar mesures excepcionals per poder mantenir l’activitat. Així, s’hi han establert un seguit de mesures generals obligatòries per a tots els usuaris: l’ús de mascaretes en tot moment, excepte quan s’executa la pràctica esportiva, mantenir una higiene sovintejada de mans, desinfectar els materials abans i després de cada ús, i respectar els nous itineraris de circulació, pensats perquè es creui el mínimi nombre de gent possible, entre altres mesures.

En l’àmbit de les persones abonades, els espais han reduit l’aforament al 50 %. El programa Prat Activitats ha ajustat places per garantir distàncies de seguretat. Els cursets també han ajustat els aforaments.

Retorn dels abonaments

Les quotes dels mesos de tancament degut al confinament ja s’han retornat, i en breu es retornarà la part corresponent als dies de tancament de juliol.

Torna el Club Esport Jove

El mes d’octubre tornarà el programa Club Esport Jove, adaptat a les noves condicions sanitàries dels CEM.

Entitats i personal

Les entitats esportives han hagut de presentar un pla d’actuació específic amb mesures concretes adaptades al seu funcionament, dins de cada CEM i seguint les directrius marcades tant per les federacions com per l’Ajuntament.

D’altra banda, s’ha fet formació específica al personal de les entitats perquè puguin ser coordinadors de COVID-19 i així es faci una gestió ràpida en cas que hi hagués una situació de possible contagi. Amb totes aquestes mesures, es pot concloure que els CEM del Prat estan preparats i són espais de pràctica segura d’activitat física i esport.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 octubre, 2020 - 14:45

Més del 90 % dels grups escolars del Prat segueixen actius presencialment

No hi ha cap centre educatiu tancat a la ciutat

dilluns, 26 octubre, 2020 - 13:00

La residència municipal de gent gran Penedès, novament lliure de COVID-19

A principis de mes, dues persones internes i una treballadora van donar...

dilluns, 26 octubre, 2020 - 11:00

Des de diumenge cal romandre a casa entre les 22 i les 6 h

Aquesta mesura decretada per la Generalitat en el marc de l’estat d’alarma se...